Mød de nominerede til dette års Iværksætterpris og Erhvervspris!

Mød de nominerede til dette års Iværksætterpris og Erhvervspris!

AFSTEMNINGEN ER ÅBEN! Klik her for at afgive din stemme.

For 21. år i træk har vi den ære at uddele Iværksætterprisen og Erhvervsprisen, en tradition som opretholdes af et stærkt samarbejde mellem Holbæk Erhvervsforum, Sjællandske Medier, JCI Holbæk og Holbæk Rotary Klub. Vi ser med stor forventning frem til at byde velkommen til den festlige nytårskur den 19. januar 2024 på Elværket i Holbæk.

I Holbæk kommune findes fantastisk mange innovative, fremsynede, dygtige og passionerede virksomheder og iværksættere. Igen i år skal de hyldes ved den årlige nytårskur, hvor de eftertragtede priser uddeles – nemlig Iværksætterprisen og Erhvervsprisen.

Priskomiteen består i år af Louisa Ejbjerg fra JCI, Allan Rasmussen fra Sjællandske Medier, Finn Machenhauer Nielsen fra Rotary, samt Jan Bybjerg Pedersen og Jens Lerager fra Holbæk Erhvervsforum. Denne komité har udvalgt de seks nominerede virksomheder blandt et imponerende felt af indstillede kandidater.

De nominerede til Iværksætterprisen er:

Amolia

Dedikeret til bæredygtighed, specialiserer Amolia sig i upcycling og recycling af tekstiler til hjemmet og til dig. Virksomheden omdanner affaldstekstiler til nye boligtekstiler og genbruger dem i møbeldesign, med målet om at reducere tekstilaffald. Med fokus på at skabe tidsløse produkter, arbejder Amolia målrettet for at fremme miljøbevidsthed. Rikke Thykier er grundlæggeren af virksomheden.

Læs mere om Amolia her

Escapeable

Escapeable specialiserer sig i skræddersyede teambuilding-arrangementer og mobile escaperooms, der styrker sammenhold og energien i grupper. Deres mobile escaperooms er fleksible og skalerbare og kan dermed bringes direkte til arbejdspladsen. Virksomheden, beliggende i Butterup nær Holbæk, er grundlagt af Sune Lyster og Theis Mølstrøm Christensen.

Læs mere om Escapeable her

TOY2

Med Track Connectors innoverer TOY2 i legetøjsbranchen ved at muliggøre kombinationer af legetøj som LEGO Duplo med trætogsskinner fra IKEA, HAPE og Brio samt mange flere brands. På denne måde øges legetøjets anvendelighed og værdi, samtidig med at den reducerer spild og ressourceforbrug. Firmaet, med hjemme på Vipperød Station, er grundlagt af Jesper Stanley-Hald.

Læs mere om Toy2 her

De nominerede til Erhvervsprisen er:

Gislinge Mureren ApS

Med et bredt udvalg af murer-, kloak- og entreprenørarbejde har Gislinge Mureren siden 2002 etableret sig som en pålidelig partner over hele Sjælland, især i Holbæk-området.  Virksomheden håndterer alt fra nybygninger, ombygninger, tilbygninger, renovations- og reparationsarbejde til totalentrepriser. Virksomheden er ejet og ledet af Jesper Hass Hansen

Læs mere om Gislinge Mureren ApS her

One Bar Group

One Bar Group tilbyder eksklusive barløsninger og professionelle bartendere til både private og erhvervsevents. Med erfaring fra over 400 fester og store festivaler siden 2017, er de eksperter i at skabe mindeværdige baroplevelser. De tilpasser temabarer til enhver begivenhed, uanset størrelse, og sørger for alt fra lækre cocktails til et bredt udvalg af vine og øl. Casper Lund og Rasmus Sunke har sammen startet virksomheden.

Læs mere om One Bar Group her

Danstein A/S

Danstein Granitværk og Stenhuggeri, Danmarks største familieejede producent af natursten, har en stolt historie, der strækker sig over 5 generationer siden 1904. Med eget produktionsudstyr og lager, tilbyder de et omfattende sortiment af gravsten og monumenter, yder personlig vejledning og sikrer kvalitetshåndværk til både byggeri og mindeværdige monumenter. Med rødder i Jyderup ledes firmaet i dag af 5. generation, Christian og Mathias Theilgaard Nielsen, sammen med 4. generation, Henrik og Niels Theilgaard Nielsen.

Læs mere om Danstein her

Lad konkurrencen begynde!

I december offentliggøres videoer af de nominerede, og stemmer kan afgives af alle interesserede gennem hjemmesiden www.heforum.dk i perioden 1. december til d. 15. december. Stemmerne tælles op og lægges sammen med priskomitéens, og traditionen tro bliver vinderne fundet og udråbt til nytårskuren på Elværket d. 19. januar 2024.

ERHVERVSPRISEN

Uddeles til en virksomhed der har turdet satse, og tager et ekstraordinært initiativ. Virksomheden har udvist fantasi og kreativitet, og har udviklet et innovativt produkt eller service.

Derudover har virksomheden FN’s verdensmål for øje gennem bl.a. uddannelse, efteruddannelse, medarbejderindflydelse, socialt ansvar og et fokus på klima og miljø.

IVÆRKSÆTTERPRISEN

Uddeles til en iværksætter, der har drevet virksomhed i højst tre år, og som har udvist evne til at føre sin ide ud i virkeligheden gennem initiativ, innovation, og et personligt drive ud over det sædvanlige.

Iværksætteren er en ildsjæl, der har skabt vækst i omsætning og beskæftigelse, og som har vist vilje og evne til at gøre sig synlig i omverdenen.

Det siger vores medlemmer

Meget tilfredse!

Vi fik nogle gode bud på lokale rådgivere fra Erhvervsforum, da vi havde brug for sparring i en bygge-/godkendelsessag. Vi valgte en af rådgiverne og han ved lige, hvordan vi skal gribe det an.  Så vi er meget tilfredse med henvisningerne
Bettina Bresnov
Bromølle Kro

Udbudsservice

”Jeg har længe været koblet på Erhvervsforums udbudsservice – blot for at følge lidt med i rådgivermarkedet – men pludselig sendte Niels mig et udbud, der var spot on på mine ydelser"
Kenneth Ziersen
Energi Made Right ApS

Godt samarbejde!

”I gør det rigtig godt, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.”
Lene Kildegaard
Partner, godkendt revisor Revisorgården

Gode initiativer og altid positive

"Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune) Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket."
John Madsen
Odsherred Maleren

I skubber på!

"Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!"
Rikke Rye
Krarup & Rye

Et værdiskabende medlemskab

MerkurNord har siden vores etablering i 2015 været stolte og aktive medlemmer af Holbæk Erhvervforum. Vi har fundet netværket, rådgivningen og særligt arrangementerne meget værdifulde igennem årene, og jeg vil helt klart anbefale enhver virksomhed - uanset størrelse - et medlemskab!
Daniel Hassing
CEO & Partner, MerkurNord

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder og informationer fra Holbæk Erhvervsforum.
© 2024 Holbæk Erhvervsforum | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram