M2M-mail

M2M-mail Medlemsfordel

Sig JA TAK til infomails fra andre medlemmer og få mulighed for også at få dit budskab ud til andre medlemmer

Som medlem i Holbæk Erhvervsforum har du her en helt særlig medlemsfordel:

Hvis du/I som medlem siger ”JA TAK” til at modtage tilbud og informationer fra andre medlemmer pr. e-mail fra Holbæk Erhvervsforum

Så giver det dig samtidigt mulighed for selv at få udsendt maks. 1 tilbud/md* til de andre på samme mailingliste!

  • Din udsendelse kan være salgsbrev/tilbud, invitation til samarbejde, efterspørgsel af varer/serviceydelser, invitation til event/mærkedag, ledige jobs etc. – du bestemmer selv, om du vil bruge udsendelsen til salg eller information.

* Vi forbeholder os ret til at reducere i antal udsendelser, såfremt antallet vurderes at give utilfredshed ift. spam.

 

Baggrund

Erhvervsforum er gennem årene løbende blevet spurgt, om vi havde mulighed for at udsende forskellige tilbud og informationer fra vores medlemmer til andre medlemmer.

  • Men det har vi pga. markedsføringsloven ikke haft mulighed for og vi har samtidigt været opmærksomme på, at I som medlemmer ufrivilligt skulle føle jeres mailboks fyldt med tilbud, I ikke har bedt om.

M2M løser dette behov

  • og vi inviterer dig derfor til at svare tilbage med et ”JA TAK” til modtagelse af uopfordrede tilbud/informationer pr. e-mail fra andre medlemmer
  • Så vil du nemlig efterfølgende selv via sekretariatet kunne udsende dine egne tilbud/informationer til de andre medlemmer, som har sagt JA Tak til at blive skrevet på denne mailingliste.
Kontakt

BEMÆRK KUN MEDLEMSVIRKSOMHEDER, DER HAR BETALT KONTINGENT FOR ÅRET OG SAGT ”JA TAK” TIL SELV AT MODTAGE TILBUD/Informationsmails VIL FÅ MULIGHED FOR AT UDSENDE EGNE TILBUD TIL ØVRIGE VIRKSOMHEDER REGISTRERET PÅ DENNE SÆRLIGE MAILINGLISTE.

(I praksis betyder det, at hvis din egen virksomhed er skrevet på listen og kontingentet er betalt - kan du sende os dit materiale og bede os udsende det til den aktuelle liste med alle, der har sagt ”JA TAK” til at modtage denne type mails.

 

Dette tilbud ændrer naturligvis ikke på, at alle medlemmer stadig vil modtage alle Erhvervsforums arrangementsinvitationer mm.

Nye medlemmer vil derfor fremadrettet blive spurgt, om de vil modtage 1/Erhvervsforums informationer og 2/Tilbud fra andre medlemmer

Vi håber med dette tilbud at øge samhandelen/samarbejdet mellem de medlemmer, der tilvælger denne ekstra medlemsfordel.

INTERESSERET?– Så skriv til niels@heforum.dk med et ”JA TAK – Jeg vil gerne på mailinglisten for interne M2M-emails”.

 

Kontakt Niels

Det siger vores medlemmer

Meget tilfredse!

Vi fik nogle gode bud på lokale rådgivere fra Erhvervsforum, da vi havde brug for sparring i en bygge-/godkendelsessag. Vi valgte en af rådgiverne og han ved lige, hvordan vi skal gribe det an.  Så vi er meget tilfredse med henvisningerne
Bettina Bresnov
Bromølle Kro

Udbudsservice

”Jeg har længe været koblet på Erhvervsforums udbudsservice – blot for at følge lidt med i rådgivermarkedet – men pludselig sendte Niels mig et udbud, der var spot on på mine ydelser"
Kenneth Ziersen
Energi Made Right ApS

Godt samarbejde!

”I gør det rigtig godt, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.”
Lene Kildegaard
Partner, godkendt revisor Revisorgården

Gode initiativer og altid positive

"Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune) Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket."
John Madsen
Odsherred Maleren

I skubber på!

"Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!"
Rikke Rye
Krarup & Rye

Et værdiskabende medlemskab

MerkurNord har siden vores etablering i 2015 været stolte og aktive medlemmer af Holbæk Erhvervforum. Vi har fundet netværket, rådgivningen og særligt arrangementerne meget værdifulde igennem årene, og jeg vil helt klart anbefale enhver virksomhed - uanset størrelse - et medlemskab!
Daniel Hassing
CEO & Partner, MerkurNord

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder og informationer fra Holbæk Erhvervsforum.
© 2024 Holbæk Erhvervsforum | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram