Erhvervsvejledning

Erhvervsvejledning

Holbæk Erhvervsforum tilbyder strategisk vejledning/sparring for vores medlemmer samt problemafklaring, coaching og personlig ledelsesrådgivning.

Vi hjælper endvidere med at sætte fokus på virksomhedsstrategi og udfordringer, og tilbyder også at komme ud og gennemføre et interview med virksomheden med mulighed for problemafklaring omkring økonomi, salg, IT m.v. Alle interview sker naturligvis i fortrolighed mellem konsulent og virksomhed.

Herudover henviser vi til relevante private rådgivere og til kontaktpersoner bl.a. i Erhvervshus Sjælland.

I samarbejde med Erhvervshus Sjælland hjælper vi også med at undersøge muligheder for tilskud til kompetenceudvikling og udvikling af din virksomhed.

 

Holbæk Erhvervsforum og Holbæk Kommune i samarbejde om erhvervsservice

I samarbejde med Erhvervskonsulent Bjørn Schülein fra Holbæk Kommune yder vi lokal erhvervsservice og sammen finder vi vejen til myndighed og dialog.

Læs mere om samarbejdet i denne flyer

Virksomhedsguiden

Virksomhedsguiden er den nye offentlig website, hvor Digital Erhvervsfremme sikrer dig mulighed for at søge vejledning og viden blandt alle erhvervsfremmeaktører i Danmark.

Har du spørgsmål omkring din virksomhed - eller evt. omkring start af ny virksomhed/iværksætteri så kan du altid 24/7 benytte www.virksomhedsguiden.dk

Virksomhedsguiden – vejledning til iværksættere og virksomheder

Virksomhedsguiden tilbyder grundlæggende vejledning om alt fra finansiering, skat og moms til forretningsudvikling, salg og markedsføring.

På Virksomhedsguiden finder du bl.a. information om, hvordan du finansierer din virksomhed med egenkapitalinvestering, hvordan du bliver momsregistreret, og hvad det vil sige at bogføre.

Du finder også hjælp til, hvordan du laver en god forretningsmodel, og hvordan du overholder reglerne om databeskyttelse.

Derudover finder du en oversigt over arrangementer for iværksættere og virksomheder i dit lokalområde, som giver dig ny viden om opstart, drift og udvikling af din virksomhed. Her kan du bl.a. tilmelde dig events, undervisningsforløb, programmer og netværk. Og du kan også finde muligheder for finansiering, sparring og udviklingssamarbejder.

Finder du ikke svaret her eller ønsker du at drøfte, hvad du har læst så kontakt Holbæk Erhvervsforum, heforum@heforum.dk eller +45 59 44 42 68, så hjælper vi dig videre.

Kontakt os

Eksportguiden.dk

På Eksportguiden.dk kan du ét sted få et samlet overblik over alle offentlige eksportstøtteordninger.
Formålet med Udenrigsministeriets Eksportservice er at give danske virksomheder et overblik over alle de hjælpeordninger, der støtter op om internationalisering og gør det lettere for den enkelte virksomhed at finde den ordning, der passer til den enkelte virksomheds behov.

Opgaverne omfatter internationalisering i bredeste forstand - f.eks. i form af markedsanalyser, etableringsrådgivning og kontakt til potentielle samarbejdspartnere og nye afsætningskanaler.

 

Besøg Eksport på Udenrigsministeriets hjemmeside

Det siger vores medlemmer

Meget tilfredse!

Vi fik nogle gode bud på lokale rådgivere fra Erhvervsforum, da vi havde brug for sparring i en bygge-/godkendelsessag. Vi valgte en af rådgiverne og han ved lige, hvordan vi skal gribe det an.  Så vi er meget tilfredse med henvisningerne
Bettina Bresnov
Bromølle Kro

Udbudsservice

”Jeg har længe været koblet på Erhvervsforums udbudsservice – blot for at følge lidt med i rådgivermarkedet – men pludselig sendte Niels mig et udbud, der var spot on på mine ydelser"
Kenneth Ziersen
Energi Made Right ApS

Godt samarbejde!

”I gør det rigtig godt, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.”
Lene Kildegaard
Partner, godkendt revisor Revisorgården

Gode initiativer og altid positive

"Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune) Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket."
John Madsen
Odsherred Maleren

I skubber på!

"Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!"
Rikke Rye
Krarup & Rye

Et værdiskabende medlemskab

MerkurNord har siden vores etablering i 2015 været stolte og aktive medlemmer af Holbæk Erhvervforum. Vi har fundet netværket, rådgivningen og særligt arrangementerne meget værdifulde igennem årene, og jeg vil helt klart anbefale enhver virksomhed - uanset størrelse - et medlemskab!
Daniel Hassing
CEO & Partner, MerkurNord

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder og informationer fra Holbæk Erhvervsforum.
© 2024 Holbæk Erhvervsforum | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram