Arrangementer

Kommende arrangementer

Her kan du finde en detaljeret oversigt over de kommende arrangementer, vi har planlagt i den nærmeste fremtid.
Vi opdaterer løbende denne side med nye arrangementer, så sørg for at vende tilbage ofte for at holde dig opdateret. Nedenfor kan du finde mere detaljerede oplysninger om hvert enkelt arrangement, herunder datoer, tidspunkter, placeringer og hvordan du tilmelder dig. Vi glæder os til at se dig til vores kommende arrangementer og håber, at du vil finde noget, der vækker din interesse og beriger din oplevelse.

Du kan med fordel også tilmelde dig vores nyhedsbrev - her får du to gange om måneden tilsendt en liste over bl.a. kommende arrangementer, aktuelle nyheder, joblister og meget mere. Tilmeld dig i bunden af siden her.

Søg
21/08 - 2024

Rådgivercafé august 2024 - Svinninge

Holbæk Erhvervsforum inviterer – i samarbejde med en lang række af vores lokale rådgivermedlemmer, Danmarks Eksport & Investeringsfond og Holbæk Kommunes Erhvervskonsulent – etablerede virksomheder og iværksættere til gratis Rådgivercafé.
23/08 - 2024

Afskedsreception - Lena Green

Kom og vær med, når vi fejrer Lena Greens mangeårige dedikation til Holbæk Erhvervsforum - over 27 år har vi haft glæden af Lenas fantastiske selskab og høje faglige niveau.
05/09 - 2024

For soloselvstændige: Virksomhedsbesøg hos PEO-Tech

Vi skal besøge vores solo-kollega Peter, ejer af PEO-TECH ApS

Peter byder os velkommen i hans nytilflyttede hjem og erhverv i Vig.

Peter har drevet virksomheden PEO-TECH siden 2001. Med fremgange, tilbagegange og den første til at vinde Initiativprisen (nu kendt som Iværksætterprisen) i 2004, har PEO-TECH en lærerig og spændende fortælling, der kan inspirere og styrke andre soloselvstændige. 
09/09 - 2024

Mini-kursus i Strategi

Fra 9/9 - 23/10 Med dette intensive mini-kursus får du håndgribelige og nemt anvendelige værktøjer til din virksomhed! Vi hjælper vi dig til at skabe konkrete og fokuserede planer og støtter dig i praksis med kontinuerlig sparring til igangsætning af planerne.
12/09 - 2024

Gå-hjem-møde om ansættelsesret og AI

Advodan Holbæk København inviterer til gå-hjem-møde i samarbejde med SMVDanmark og Holbæk Erhvervsforum, hvor du kan blive klogere på ansættelsesret og AI. Gå-hjem-mødet afholdes torsdag d. 12. september kl. 14-17 hos Advodan Holbæk København på Gl. Ringstedvej 61, 4300 Holbæk.
02/10 - 2024

Rådgivercafé oktober 2024

Holbæk Erhvervsforum inviterer – i samarbejde med en lang række af vores lokale rådgivermedlemmer, Danmarks Eksport & Investeringsfond og Holbæk Kommunes Erhvervskonsulent – etablerede virksomheder og iværksættere til gratis Rådgivercafé.
04/12 - 2024

Rådgivercafé december 2024 - Tølløse

Holbæk Erhvervsforum inviterer – i samarbejde med en lang række af vores lokale rådgivermedlemmer, Danmarks Eksport & Investeringsfond og Holbæk Kommunes Erhvervskonsulent – etablerede virksomheder og iværksættere til gratis Rådgivercafé.

Det siger vores medlemmer

Meget tilfredse!

Vi fik nogle gode bud på lokale rådgivere fra Erhvervsforum, da vi havde brug for sparring i en bygge-/godkendelsessag. Vi valgte en af rådgiverne og han ved lige, hvordan vi skal gribe det an.  Så vi er meget tilfredse med henvisningerne
Bettina Bresnov
Bromølle Kro

Udbudsservice

”Jeg har længe været koblet på Erhvervsforums udbudsservice – blot for at følge lidt med i rådgivermarkedet – men pludselig sendte Niels mig et udbud, der var spot on på mine ydelser"
Kenneth Ziersen
Energi Made Right ApS

Godt samarbejde!

”I gør det rigtig godt, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.”
Lene Kildegaard
Partner, godkendt revisor Revisorgården

Gode initiativer og altid positive

"Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune) Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket."
John Madsen
Odsherred Maleren

I skubber på!

"Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!"
Rikke Rye
Krarup & Rye

Et værdiskabende medlemskab

MerkurNord har siden vores etablering i 2015 været stolte og aktive medlemmer af Holbæk Erhvervforum. Vi har fundet netværket, rådgivningen og særligt arrangementerne meget værdifulde igennem årene, og jeg vil helt klart anbefale enhver virksomhed - uanset størrelse - et medlemskab!
Daniel Hassing
CEO & Partner, MerkurNord

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder og informationer fra Holbæk Erhvervsforum.
© 2024 Holbæk Erhvervsforum | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram