Nyheder

Nyheder & pressemeddelelser

Nedenfor kan du se vores nyheder & pressemeddelelser

Søg

Rekordsættende nytårskur

Over 300 mennesker var igen i år samlet til festlig nytårskur, hvor vinderne af Erhvervsprisen og Iværksætterprisen blev fundet.

Mød de nominerede til dette års Iværksætterpris og Erhvervspris!

For 21. år i træk har vi den ære at uddele Iværksætterprisen og Erhvervsprisen, en tradition som opretholdes af et stærkt samarbejde mellem Holbæk Erhvervsforum, Sjællandske Medier, JCI Holbæk og Holbæk Rotary Klub. Vi ser med stor forventning frem til at byde velkommen til den festlige nytårskur den 19. januar 2024 på Elværket i Holbæk.

Den der sag om slagteriet…

Bare lige for at få problematikken foldet ud, får du kære læser, et par spørgsmål du lige kan stille dig selv;
  • Er det vigtigt, at vores mindre bysamfund fortsat har arbejdspladser og byder på muligheder for handel?
  • Skal en kommune arbejde for at tiltrække børnefamilier og aktive borgere og skatteydere til deres område?

Operation kage for ekstra lærepladser

Vicedirektør for Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser, Malene Grandjean, og Direktør for Holbæk Erhvervsforum, Jens Lerager, har besluttet sig for at tænke utraditionelt og iværksætte nye initiativer for at sikre flere lærepladser til de dedikerede unge på nogle af Holbæk Kommunes erhvervsuddannelser.

Veloverstået generalforsamling

D. 28. marts 2023 blev den årlige generalforsamling i Holbæk Erhvervsforum afholdt. Det var en positiv årlig beretning bestyrelsen kunne fremlægge og flere nye og kompetente kræfter er at finde i bestyrelsen fremadrettet.

Holbæks første CSR-pris er uddelt

Holbæk skal hædre og hylde virksomheder, der gør en ekstra indsats på det sociale område. Derfor blev den første CSR-pris - prisen for socialt ansvar uddelt d. 28. marts 2023

Iværksætterforløb tilbydes gratis

I samarbejde med Iværksætterdanmark, Businessplanner.io og Odsherred Kommunes erhvervsservice tilbydes nu et gratis iværksætterforløb - for dig der går med drømmen og idéen, men mangler vejen.

Udviklingskonferencen 2022 - Mulighedernes Sjælland

Kom og vær med. Vi lever i en tid fuld af muligheder. Der er fart på digitaliseringen; nye teknologier bliver en del af hverdagen; det globale bliver en del af det lokale – og omvendt. På konferencen vil du blive klogere på..

Det siger vores medlemmer

Meget tilfredse!

Vi fik nogle gode bud på lokale rådgivere fra Erhvervsforum, da vi havde brug for sparring i en bygge-/godkendelsessag. Vi valgte en af rådgiverne og han ved lige, hvordan vi skal gribe det an.  Så vi er meget tilfredse med henvisningerne
Bettina Bresnov
Bromølle Kro

Udbudsservice

”Jeg har længe været koblet på Erhvervsforums udbudsservice – blot for at følge lidt med i rådgivermarkedet – men pludselig sendte Niels mig et udbud, der var spot on på mine ydelser"
Kenneth Ziersen
Energi Made Right ApS

Godt samarbejde!

”I gør det rigtig godt, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.”
Lene Kildegaard
Partner, godkendt revisor Revisorgården

Gode initiativer og altid positive

"Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune) Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket."
John Madsen
Odsherred Maleren

I skubber på!

"Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!"
Rikke Rye
Krarup & Rye

Et værdiskabende medlemskab

MerkurNord har siden vores etablering i 2015 været stolte og aktive medlemmer af Holbæk Erhvervforum. Vi har fundet netværket, rådgivningen og særligt arrangementerne meget værdifulde igennem årene, og jeg vil helt klart anbefale enhver virksomhed - uanset størrelse - et medlemskab!
Daniel Hassing
CEO & Partner, MerkurNord

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder og informationer fra Holbæk Erhvervsforum.
© 2024 Holbæk Erhvervsforum | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram