Bliv medlem

Bliv medlem af Holbæk Erhvervsforum

Meld dig ind i Holbæk Erhvervsforum og nyd godt af vores mange medlemsfordele.

Bliv medlem af Holbæk Erhvervsforum som i dag har over 600 medlemmer – både små, mellemstore og store multinationale virksomheder. Vi er omdrejningspunktet for den lokale erhvervsservice i Holbæk.
Se hvordan andre virksomheder oplever medlemskabet!

Og bliver du medlem hos os, får du adgang til individuel vejledning og sparring, ligesom du skyder genvej til landsdækkende og internationale netværk. Endvidere får du adgang til vores  arrangementer.

Derudover kan du få glæde af vores store erfaring med:

 • Iværksætteri
 • Salg
 • Servicemøder med kommunen
 • Rekruttering
 • Uddannelse
 • Internationale aktiviteter
 • Branding og markedsføring
 • Events
 • Ejerskifte
 • Udbud og licitation
 • Leverandør- og kundeformidling
 • I samarbejde med Erhvervshus Sjælland at undersøge tilskudsmuligheder
 • Krisehåndtering og Early Warning
Kontakt os

Indmeldelsesblanket

Ved indsendelse af formularen giver du samtykke til at persondata registreres og gemmes til brug for Erhvervsforums medlemsservice. Data slettes senest efter 5 år efter eventuelt medlemsophør.

Ny virksomhed i Holbæk

Holbæk tilbyder smukt beliggende, billige byggegrunde og konstruktiv sagsbehandling. Vores Task Force byder velkommen og hjælper nye virksomheder på vej – og et tæt samarbejde mellem kommune, erhvervsforum og erhvervsliv skaber netværk og venner.

Erhvervspolitikken er højt prioriteret i Holbæk Kommune

Nuværende kommunalbestyrelse har 17. juni 2020 vedtaget ny erhvervspolitik, der indenfor en række områder skal medvirke til vækst og udvikling gennem dialog og samarbejde med virksomhederne i Holbæk.

Ultimo 2020 og 1. halvår har der i en række arbejdsgrupper/partnerskaber bestående af kommunens administration, aktive erhvervsfolk og Holbæk Erhvervsforum, været arbejdet med forslag til konkrete handlinger i erhvervspolitikken,. Disse forslag er blevet politisk beslutning i sommeren 2021.

Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for at flytte til Holbæk, står vi på spring for at hjælpe dig videre.

Se hele erhvervspolitikken her

Det siger vores medlemmer

Meget tilfredse!

Vi fik nogle gode bud på lokale rådgivere fra Erhvervsforum, da vi havde brug for sparring i en bygge-/godkendelsessag. Vi valgte en af rådgiverne og han ved lige, hvordan vi skal gribe det an.  Så vi er meget tilfredse med henvisningerne
Bettina Bresnov
Bromølle Kro

Udbudsservice

”Jeg har længe været koblet på Erhvervsforums udbudsservice – blot for at følge lidt med i rådgivermarkedet – men pludselig sendte Niels mig et udbud, der var spot on på mine ydelser"
Kenneth Ziersen
Energi Made Right ApS

Godt samarbejde!

”I gør det rigtig godt, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.”
Lene Kildegaard
Partner, godkendt revisor Revisorgården

Gode initiativer og altid positive

"Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune) Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket."
John Madsen
Odsherred Maleren

I skubber på!

"Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!"
Rikke Rye
Krarup & Rye

Et værdiskabende medlemskab

MerkurNord har siden vores etablering i 2015 været stolte og aktive medlemmer af Holbæk Erhvervforum. Vi har fundet netværket, rådgivningen og særligt arrangementerne meget værdifulde igennem årene, og jeg vil helt klart anbefale enhver virksomhed - uanset størrelse - et medlemskab!
Daniel Hassing
CEO & Partner, MerkurNord

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder og informationer fra Holbæk Erhvervsforum.
© 2024 Holbæk Erhvervsforum | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram