Ledernetværk

LederNetværket

Holbæk Erhvervsforum præsenterer LederNetværket, som er et åbent netværk for ledere i Holbæk Erhvervsforums medlemsvirksomheder. Efter at have drevet mindre ledernetværk i 10 år, vil vi benytte nogle af de erfaringer vi har høstet, til at etablere et netværk hvor der kan udveksles erfaringer om specifikke ledelsestemaer. En af erfaringerne er, at vi i samlet flok ligger inde med en lang række perspektiver på ledelses, som giver rigtig meget værdi at lytte til.

Formålet med ledernetværket er at skabe erfaringsudveksling på tværs af brancher og ledelsesniveau. Netværket skal bidrage til at skabe et forum hvor nye som erfarne ledere kan udfordre, støtte og inspirere hinanden ift. ledelse i bred forstand.

Ledernetværket skal medvirke til at skabe bedre ledere samt kendskab til andre ledere på tværs af medlemmerne i Holbæk Erhvervsforum.

Netværksmøderne vil typisk tage udgangspunkt i et specifikt ledelsestema, som vil blive præsenteret af en medfacilitator, der kan være en ledelseskonsulent, leder eller specialist fra vores medlemskreds.

Medfacilitatoren vil kort præsentere dagens ledelsestema (ca. 45 min.) hvorefter deltagerne vil blive fordelt ved nogle borde med 5-6 deltagere.  Ved bordene vil der være spørgsmål, dilemmaer og lign. med relation til dagens tema, og tanken er, at deltagerne får nye perspektiver på ledelse igennem andres erfaringer og ledelsestilgang.

Samtidig vil du, som leder have muligheden for at undersøge en ledelsesudfordring du måtte have.

Deltagerne blandet til hvert møde, så vi er sikre på, at netværksdelen også bliver et fokusområde.

På de fleste møder blandes deltagerne på tværs af ledelseslag, men på sigt vil vi indimellem gruppere efter det ledelseslag, man agerer på.

Se kommende ledernetværker

Det siger vores medlemmer

Meget tilfredse!

Vi fik nogle gode bud på lokale rådgivere fra Erhvervsforum, da vi havde brug for sparring i en bygge-/godkendelsessag. Vi valgte en af rådgiverne og han ved lige, hvordan vi skal gribe det an.  Så vi er meget tilfredse med henvisningerne
Bettina Bresnov
Bromølle Kro

Udbudsservice

”Jeg har længe været koblet på Erhvervsforums udbudsservice – blot for at følge lidt med i rådgivermarkedet – men pludselig sendte Niels mig et udbud, der var spot on på mine ydelser"
Kenneth Ziersen
Energi Made Right ApS

Godt samarbejde!

”I gør det rigtig godt, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.”
Lene Kildegaard
Partner, godkendt revisor Revisorgården

Gode initiativer og altid positive

"Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune) Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket."
John Madsen
Odsherred Maleren

I skubber på!

"Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!"
Rikke Rye
Krarup & Rye

Et værdiskabende medlemskab

MerkurNord har siden vores etablering i 2015 været stolte og aktive medlemmer af Holbæk Erhvervforum. Vi har fundet netværket, rådgivningen og særligt arrangementerne meget værdifulde igennem årene, og jeg vil helt klart anbefale enhver virksomhed - uanset størrelse - et medlemskab!
Daniel Hassing
CEO & Partner, MerkurNord

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder og informationer fra Holbæk Erhvervsforum.
© 2024 Holbæk Erhvervsforum | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram