Iværksætternetværk

Iværksætternetværk i Holbæk

Holbæk Erhvervsforum driver et dynamisk og engagerende iværksætternetværk, der er skabt for iværksættere i Holbæk og omegn. Vores iværksætternetværk tilbyder en platform, hvor iværksættere kan opbygge et stærkt netværk og dele viden og erfaringer for at styrke deres kompetencer og øge deres succes.

Fordelene ved at deltage i et Iværksætternetværk

At være en del af et iværksætternetværk kan være en spændende, men også udfordrende rejse. Vores iværksætternetværk er designet til at samle folk, der ønsker at dele deres viden, erfaringer og bedste praksis. Vi tror på, at denne form for netværk og erfaringsudveksling er en katalysator for læring og vækst og kan hjælpe iværksættere med at undgå faldgruber og opnå succes i deres virksomheder.

Netværksdannelse og samarbejde

Et stærkt iværksætternetværk giver mulighed for at skabe værdifulde forbindelser med andre iværksættere og erhvervsfolk. Dette kan føre til samarbejdsmuligheder, hvor man kan dele ressourcer og erfaringer, samt få adgang til nye markeder og forretningsmuligheder. Ved at være en del af vores iværksætternetværk kan du udvide dit professionelle netværk og få adgang til en bred vifte af kontakter, der kan støtte din virksomhedsvækst.

Viden og ressourcer

Gennem vores iværksætternetværk får du adgang til en stor mængde viden og ressourcer, som kan hjælpe dig med at navigere gennem udfordringerne ved at starte og drive en virksomhed. Vi tilbyder regelmæssige workshops, seminarer og foredrag, hvor eksperter deler deres indsigt i alt fra forretningsudvikling og markedsføringsstrategi til eksekverbare salgsstrategier. Ved at deltage i disse arrangementer kan du holde dig opdateret med de nyeste trends og bedste praksis inden for dit felt.

Bliv en del af vores Iværksætternetværk

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores iværksætternetværk og de kommende arrangementer, er du velkommen til at kontakte vores erhvervskonsulent Benedikte Christensen, som står klar til at supportere netværket og svare på dine spørgsmål. At være en del af vores netværk giver dig adgang til et væld af ressourcer og muligheder, som kan hjælpe dig med at tage din virksomhed til nye højder.

Kontaktinformation:

Benedikte Christensen
Erhvervskonsulent
Telefon: 54 58 96 98
Mail: benedikte@heforum.dk

Skriv til Benedikte, hvis du ønsker at komme på vores interesseliste. Her får du de seneste opdateringer om vores iværksætternetværk, kommende arrangementer og nyheder direkte i din indbakke. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores fællesskab af passionerede iværksættere!

Kontakt

Det siger vores medlemmer

Meget tilfredse!

Vi fik nogle gode bud på lokale rådgivere fra Erhvervsforum, da vi havde brug for sparring i en bygge-/godkendelsessag. Vi valgte en af rådgiverne og han ved lige, hvordan vi skal gribe det an.  Så vi er meget tilfredse med henvisningerne
Bettina Bresnov
Bromølle Kro

Udbudsservice

”Jeg har længe været koblet på Erhvervsforums udbudsservice – blot for at følge lidt med i rådgivermarkedet – men pludselig sendte Niels mig et udbud, der var spot on på mine ydelser"
Kenneth Ziersen
Energi Made Right ApS

Godt samarbejde!

”I gør det rigtig godt, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.”
Lene Kildegaard
Partner, godkendt revisor Revisorgården

Gode initiativer og altid positive

"Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune) Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket."
John Madsen
Odsherred Maleren

I skubber på!

"Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!"
Rikke Rye
Krarup & Rye

Et værdiskabende medlemskab

MerkurNord har siden vores etablering i 2015 været stolte og aktive medlemmer af Holbæk Erhvervforum. Vi har fundet netværket, rådgivningen og særligt arrangementerne meget værdifulde igennem årene, og jeg vil helt klart anbefale enhver virksomhed - uanset størrelse - et medlemskab!
Daniel Hassing
CEO & Partner, MerkurNord

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder og informationer fra Holbæk Erhvervsforum.
© 2024 Holbæk Erhvervsforum | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram