Iværksætternetværk

Iværksætternetværk

Holbæk Erhvervsforum driver iværksætternetværket, som er et relevant og engageret fællesskab for en større gruppe iværksættere i Holbæk og omegn. Vi tror på, at stærke netværk og udveksling af viden og erfaring er afgørende for at styrke den enkelte iværksætters kompetencer og succes.

At være iværksætter kan være en spændende, men også udfordrende rejse. Derfor har vi iværksætternetværket, hvor folk kan mødes og dele deres viden, erfaringer og bedste praksis. Vi tror på, at denne form for erfaringsudveksling er en katalysator for læring og vækst, og at det kan hjælpe iværksættere med at undgå faldgruber og opnå succes i deres virksomheder.

Er du interesseret i at høre mere om iværksætternetværket og kommende arrangementer, så kontakt erhvervskonsulent Benedikte Christensen, som supporterer netværket.

Benedikte Christensen
Erhvervskonsulent
Telefon: 54 58 96 98
Mail: benedikte@heforum.dk

Kontakt

Det siger vores medlemmer

Udbudsservice

”Jeg har længe været koblet på Erhvervsforums udbudsservice – blot for at følge lidt med i rådgivermarkedet – men pludselig sendte Niels mig et udbud, der var spot on på mine ydelser"
Kenneth Ziersen
Energi Made Right ApS

Godt samarbejde!

”I gør det rigtig godt, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.”
Lene Kildegaard
Partner, godkendt revisor Revisorgården

Gode initiativer og altid positive

"Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune) Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket."
John Madsen
Odsherred Maleren

I skubber på!

"Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!"
Rikke Rye
Krarup & Rye

Et værdiskabende medlemskab

MerkurNord har siden vores etablering i 2015 været stolte og aktive medlemmer af Holbæk Erhvervforum. Vi har fundet netværket, rådgivningen og særligt arrangementerne meget værdifulde igennem årene, og jeg vil helt klart anbefale enhver virksomhed - uanset størrelse - et medlemskab!
Daniel Hassing
CEO & Partner, MerkurNord

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder og informationer fra Holbæk Erhvervsforum.
© 2023 Holbæk Erhvervsforum | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram