Årets Erhvervs- og Iværksætterpris 2023

Afstemning til kåring af årets erhvervs- og iværksættervirksomhed 2023

I Holbæk kommune findes fantastisk mange innovative, fremsynede, dygtige og passionerede virksomheder og iværksættere. Igen i år skal de hyldes ved den årlige nytårskur, hvor de eftertragtede priser uddeles – nemlig Iværksætterprisen og Erhvervsprisen.

Priskomiteen består i år af Louisa Ejbjerg fra JCI, Allan Rasmussen fra Sjællandske Medier, Finn Machenhauer Nielsen fra Rotary, samt Jan Bybjerg Pedersen og Jens Lerager fra Holbæk Erhvervsforum. Denne komité har udvalgt de seks nominerede virksomheder blandt et imponerende felt af indstillede kandidater.

Afstemningen til den store prisuddeling er nu åben, og du kan afgive din stemme lige her!

Husk at du allerede nu kan tilmelde dig Holbæk Erhvervsforums nytårskur 19. januar 2024, hvor prisuddelingen finder sted:
Det gør du lige her

De nominerede til Iværksætterprisen 2023

Uddeles til en iværksætter

  • Der har drevet virksomhed i højst tre år
  • Har udvist evne til at føre sin ide ud i virkeligheden gennem initiativ, innovation, og et personligt drive ud over det sædvanlige.
  • Iværksætteren er en ildsjæl, der har skabt vækst i omsætning og beskæftigelse, og som har vist vilje og evne til at gøre sig synlig i omverdenen.

De nominerede til Erhvervsprisen 2023

Uddeles til en virksomhed, der gennem sit virke:

  • har turdet satse
  • har taget et ekstraordinært initiativ
  • har udvist fantasi og kreativitet
  • har udviklet et innovativt produkt eller service
  • har FN’s verdensmål for øje bl.a. gennem uddannelse, efteruddannelse, medarbejderpleje, medarbejderindflydelse, socialt ansvar, fokus på klima og miljø og et godt arbejdsmiljø på dagsordenen

Afgiv din stemme her

AFSTEMNINGEN ER SLUT

Det siger vores medlemmer

Meget tilfredse!

Vi fik nogle gode bud på lokale rådgivere fra Erhvervsforum, da vi havde brug for sparring i en bygge-/godkendelsessag. Vi valgte en af rådgiverne og han ved lige, hvordan vi skal gribe det an.  Så vi er meget tilfredse med henvisningerne
Bettina Bresnov
Bromølle Kro

Udbudsservice

”Jeg har længe været koblet på Erhvervsforums udbudsservice – blot for at følge lidt med i rådgivermarkedet – men pludselig sendte Niels mig et udbud, der var spot on på mine ydelser"
Kenneth Ziersen
Energi Made Right ApS

Godt samarbejde!

”I gør det rigtig godt, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.”
Lene Kildegaard
Partner, godkendt revisor Revisorgården

Gode initiativer og altid positive

"Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune) Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket."
John Madsen
Odsherred Maleren

I skubber på!

"Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!"
Rikke Rye
Krarup & Rye

Et værdiskabende medlemskab

MerkurNord har siden vores etablering i 2015 været stolte og aktive medlemmer af Holbæk Erhvervforum. Vi har fundet netværket, rådgivningen og særligt arrangementerne meget værdifulde igennem årene, og jeg vil helt klart anbefale enhver virksomhed - uanset størrelse - et medlemskab!
Daniel Hassing
CEO & Partner, MerkurNord

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder og informationer fra Holbæk Erhvervsforum.
© 2024 Holbæk Erhvervsforum | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram