Veloverstået nytårskur og glade vindere

Det var med stor glæde, at Holbæk Erhvervsforum endelig kunne byde velkommen til den traditionsrige nytårskur uden coronarestriktioner. Godt 300 mennesker mødte op på Elværket fredag d. 13. januar til en eftermiddag og aften fyldt med champagne, taler, netværk og en forventning til et godt erhvervsår 2023.  Svinningebageren leverede kransekage i stride strømme, og Restaurant SuRi stod for de flotte lette anretninger der senere fyldte midterbordet op.

Eftermiddagen bød på inspirerende taler fra bl.a. bestyrelsesformanden for Holbæk Erhvervsforum, Steen Marslew, og den nyligt tiltrådte erhvervsdirektør Jens Lerager i fællesskab med borgmester i Holbæk, Christina Krzyrosiak Hansen.

Traditionen tro blev kommunens gazeller hyldet, og de eftertragtede priser: Erhvervsprisen og Iværksætterprisen blev uddelt.
Iværksætterprisen gik i år til Lefro-Greens. Det var en tydeligt berørt Michael Lefevre og en opstemt Rune Wæhrens der kunne tage imod prisen og den medfølgende hyldest. Et stort tillykke skal igen lyde herfra! Også et stort tillykke til de to andre nominerede House of Momentum og RENE LINJER Aps.

Erhvervsprisen gik i år til virksomheden Pharmacosmos - en virksomhed med omsætning i milliardklassen som i den grad sætter Holbæk på verdenskortet. Stort tillykke til hele holdet bag.
Endnu en gang tillykke til de to andre nominerede virksomheder KSO - Kaiser Sport og Q-Interline.

Holbæk Erhvervsforum vil endnu en gang gerne benytte muligheden til at takke hele Holbæks erhvervsliv for viljen og entusiasmen til at fejre hinanden og dukke op til, hvad der blev et, fantastisk netværksarrangement. Tak til samarbejdspartnerne der bidrog til et vellykket arrangement: JCI Holbæk, Holbæk Rotary Klub og Sjællandske Medier.

Vi glæder os allerede til næste år, men har nu fokus på at skabe et rigt og spændende 2023 for erhvervslivet i Holbæk kommune.

Godt nytår!

 

Det siger vores medlemmer

Meget tilfredse!

Vi fik nogle gode bud på lokale rådgivere fra Erhvervsforum, da vi havde brug for sparring i en bygge-/godkendelsessag. Vi valgte en af rådgiverne og han ved lige, hvordan vi skal gribe det an.  Så vi er meget tilfredse med henvisningerne
Bettina Bresnov
Bromølle Kro

Udbudsservice

”Jeg har længe været koblet på Erhvervsforums udbudsservice – blot for at følge lidt med i rådgivermarkedet – men pludselig sendte Niels mig et udbud, der var spot on på mine ydelser"
Kenneth Ziersen
Energi Made Right ApS

Godt samarbejde!

”I gør det rigtig godt, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.”
Lene Kildegaard
Partner, godkendt revisor Revisorgården

Gode initiativer og altid positive

"Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune) Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket."
John Madsen
Odsherred Maleren

I skubber på!

"Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!"
Rikke Rye
Krarup & Rye

Et værdiskabende medlemskab

MerkurNord har siden vores etablering i 2015 været stolte og aktive medlemmer af Holbæk Erhvervforum. Vi har fundet netværket, rådgivningen og særligt arrangementerne meget værdifulde igennem årene, og jeg vil helt klart anbefale enhver virksomhed - uanset størrelse - et medlemskab!
Daniel Hassing
CEO & Partner, MerkurNord

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder og informationer fra Holbæk Erhvervsforum.
© 2024 Holbæk Erhvervsforum | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram