Rekordsættende nytårskur

Igen i år åbnede Holbæk Erhvervsforum dørene til et brag af en nytårskur!
Over 300 deltagere mødte op i fredags d. 19. januar, da erhversåret 2024 skulle skåles ind, og prisvindere for erhvervsåret 2023 skulle kåres.

Med et skarpt program og til tonerne af  Peter Bellis "Holbæk er noget for sig" i bedste Tony Toupé-stil, blev arrangementet skudt i gang med taler fra både borgmester, bestyrelsesformand, erhvervsdirektør m.fl.

Traditionen tro blev kommunens gazeller hyldet, og de eftertragtede priser: Erhvervsprisen og Iværksætterprisen blev uddelt. I år satte afstemningen til årets priser længdespringer-rekord med knap 1.100 stemmer!

Iværksætterprisen gik i år til Amolia ApS.  Et stort tillykke skal igen lyde herfra!

Erhvervsprisen gik i år til virksomheden Gislinge Mureren ApS - Stort tillykke!

Holbæk Erhvervsforum vil endnu en gang gerne benytte muligheden til at takke hele Holbæks erhvervsliv for viljen og entusiasmen til at fejre hinanden og dukke op til et fantastisk netværksarrangement. Tak til samarbejdspartnerne der bidrog til et vellykket arrangement: JCI Holbæk, Holbæk Rotary Klub og Sjællandske Medier.

 

Godt nytår!

Vi ses i 2024 - husk at tjekke, hvilke spændende arrangementer, kunne være noget for dig!

Se vores arrangementskalender her

 

Det siger vores medlemmer

Meget tilfredse!

Vi fik nogle gode bud på lokale rådgivere fra Erhvervsforum, da vi havde brug for sparring i en bygge-/godkendelsessag. Vi valgte en af rådgiverne og han ved lige, hvordan vi skal gribe det an.  Så vi er meget tilfredse med henvisningerne
Bettina Bresnov
Bromølle Kro

Udbudsservice

”Jeg har længe været koblet på Erhvervsforums udbudsservice – blot for at følge lidt med i rådgivermarkedet – men pludselig sendte Niels mig et udbud, der var spot on på mine ydelser"
Kenneth Ziersen
Energi Made Right ApS

Godt samarbejde!

”I gør det rigtig godt, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.”
Lene Kildegaard
Partner, godkendt revisor Revisorgården

Gode initiativer og altid positive

"Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune) Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket."
John Madsen
Odsherred Maleren

I skubber på!

"Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!"
Rikke Rye
Krarup & Rye

Et værdiskabende medlemskab

MerkurNord har siden vores etablering i 2015 været stolte og aktive medlemmer af Holbæk Erhvervforum. Vi har fundet netværket, rådgivningen og særligt arrangementerne meget værdifulde igennem årene, og jeg vil helt klart anbefale enhver virksomhed - uanset størrelse - et medlemskab!
Daniel Hassing
CEO & Partner, MerkurNord

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder og informationer fra Holbæk Erhvervsforum.
© 2024 Holbæk Erhvervsforum | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram