De nominerede til Iværksætterprisen og Erhvervsprisen er fundet!

De nominerede til Iværksætterprisen og Erhvervsprisen er fundet!

I Holbæk kommune findes fantastisk mange innovative, fremsynede, dygtige og passionerede virksomheder og iværksættere. Igen i år skal de hyldes ved den årlige nytårskur, hvor de eftertragtede priser uddeles – nemlig Iværksætterprisen og Erhvervsprisen.

Priskomiteen, som består af Ann Christina Rindom Sørensen fra JCI, Claus Olesen fra Holbæk Rotary Klub, Allan Rasmussen fra Sjællandske Medier og Steen Marslew og Kenny Jensby fra Holbæk Erhvervsforum, har blandt en række indstillede kandidater udpeget de seks nominerede virksomheder.

 

Rene linjer, dans og spæde spirer

De nominerede til Iværksætterprisen består af:

RENE LINJER

Rengøringsfirma fra Regstrup der tilbyder både privat- og erhversrengøring igennem eget IT-system og med forhøjet fokus på kundesupport. Firmaet er stiftet og ejet af Mona Hyldegaard.

Læs mere om RENE LINJER på www.renelinjer.nu

 

House of Momentum

Dansestudie i Holbæk der trækker store, professionelle undervisere til byen og dermed sætter Holbæk på Danmarkskortet. House of Momentum er skabt af Katrine og Brice Johnson.

Læs mere om House of Momentum på www.houseofmomentum.dk

 

Lefro-Greens

Producent og leverandør af microgreens der ønsker at bidrage til den grønne fremtid ved at gøre det muligt for både private og professionelle forbrugere, at gro grønt på en effektiv og miljøvenlig måde. Firmaet er placeret i Jyderup, ejet af Michael Lefevre og udviklet i samarbejde med Rune Wæhrens.

Læs mere om Lefro-Greens på www.lefro-greens.dk

 

Bredt felt til Erhvervsprisen

De nominerede til Erhvervsprisen er:

Q-Interline

Producent af high-tech analysatorer og måleudstyr til mejeri-, foder-, fødevarer-, farmaceutiske- og langbrugsvirksomheder med stort fokus på udvikling, innovation og globale satsninger. Virksomheden har hovedsæde i Tølløse.

Læs mere om Q-Interline på www.q-interline.com

 

Kaiser Sport & Ortopædi

En unik konstellation af klinik for fysioterapi, ortopædiske indlæg og osteopati, samt specialbutik og webshop for blandt andet løbesko og sportstøj med hovedsæde i Holbæk. Sammensmeltningen af disse har gjort KSO til landets førende institution indenfor skadesbehandling af sportsskader og andre fodrelaterede skader og lidelser, og den unikke kombination muliggør en holistisk tilgang til rådgivning og salg af sko, hvor kunden altid er i centrum.

Læs mere om Kaiser Sport & Ortopædi på www.kaisersport.dk

 

Pharmacosmos

Privatejet, international farmaceutisk virksomhed med hovedsæde, produktionsfaciliteter og forskningslaboratorier i Holbæk, der igennem de seneste år har udvidet med fabrikker i Kina og USA med stort fokus på behandlingen af blandt andet jernmangel.

Læs mere om Pharmacosmos på www.pharmacosmos.com

 

Lad konkurrencen begynde!

Når Holbæk Erhvervsforum og Byforum i løbet af de næste to måneder deler historier om de nominerede, foregår det gennem en kampagne på de sociale medier, der vil kaste lys på hvorfor lige netop disse nominerede fortjener at vinde. Kampagnen vil forsøge at fordele sol og vind lige, og vi vil i konkurrencens navn undgå at interagere med de nomineredes eget indhold på diverse platforme.

Alle de nominerede fortjener et dybere indblik, end det er muligt at give i én pressemeddelelse. Derfor opfordres alle interesserede til at følge Holbæk Erhvervsforum på Facebook og/eller LinkedIn, når der i de kommende uger og måneder vil blive præsenteret indhold omkring de nominerede.

I december offentliggøres videoer af de nominerede, og stemmer kan afgives af alle interesserede gennem hjemmesiden www.heforum.dk fra 2. december til d. 16. december. Stemmerne tælles op og lægges sammen med priskomitéens, og traditionen tro bliver vinderne fundet og udråbt til nytårskuren på Elværket d. 13. januar 2023.

 

ERHVERVSPRISEN

Uddeles til en virksomhed der har turdet satse, og tager et ekstraordinært initiativ. Virksomheden har udvist fantasi og kreativitet, og har udviklet et innovativt produkt eller service.

Derudover har virksomheden FN’s verdensmål for øje gennem bl.a. uddannelse, efteruddannelse, medarbejderindflydelse, socialt ansvar og et fokus på klima og miljø.

 

 IVÆRKSÆTTERPRISEN

Uddeles til en iværksætter, der har drevet virksomhed i højst tre år, og som har udvist evne til at føre sin ide ud i virkeligheden gennem initiativ, innovation, og et personligt drive ud over det sædvanlige.

Iværksætteren er en ildsjæl, der har skabt vækst i omsætning og beskæftigelse, og som har vist vilje og evne til at gøre sig synlig i omverdenen.

 

 

 

Det siger vores medlemmer

Meget tilfredse!

Vi fik nogle gode bud på lokale rådgivere fra Erhvervsforum, da vi havde brug for sparring i en bygge-/godkendelsessag. Vi valgte en af rådgiverne og han ved lige, hvordan vi skal gribe det an.  Så vi er meget tilfredse med henvisningerne
Bettina Bresnov
Bromølle Kro

Udbudsservice

”Jeg har længe været koblet på Erhvervsforums udbudsservice – blot for at følge lidt med i rådgivermarkedet – men pludselig sendte Niels mig et udbud, der var spot on på mine ydelser"
Kenneth Ziersen
Energi Made Right ApS

Godt samarbejde!

”I gør det rigtig godt, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.”
Lene Kildegaard
Partner, godkendt revisor Revisorgården

Gode initiativer og altid positive

"Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune) Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket."
John Madsen
Odsherred Maleren

I skubber på!

"Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!"
Rikke Rye
Krarup & Rye

Et værdiskabende medlemskab

MerkurNord har siden vores etablering i 2015 været stolte og aktive medlemmer af Holbæk Erhvervforum. Vi har fundet netværket, rådgivningen og særligt arrangementerne meget værdifulde igennem årene, og jeg vil helt klart anbefale enhver virksomhed - uanset størrelse - et medlemskab!
Daniel Hassing
CEO & Partner, MerkurNord

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder og informationer fra Holbæk Erhvervsforum.
© 2024 Holbæk Erhvervsforum | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram