Afskedsreception for Erhvervsdirektøren

D. 15. december inviterer HEF til afskedsreception

Det vil glæde os at se dig, når vi siger et stort tak og farvel til nuværende Erhvervsdirektør, Kenny Jensby, og samtidig byder varmt velkommen til kommende Erhvervsdirektør, Jens Lerager.

Nuværende Erhvervsdirektør, Kenny Jensby, fratræder sin stilling ved årsskiftet for at gå på velfortjent pension.

Til december inviterer vi dermed til afskedsreception for Kenny, hvor vi samtidig vil sige et varmt velkommen til Jens Lerager, der tiltræder stillingen som Erhvervsdirektør til januar.

Det vil glæde os at se dig til åbent hus, hvor der vil blive mulighed for at sige farvel - og goddag - til de to herrer.

Vi byder indenfor på Rotationen i Holbæk d. 15. december kl. 14:00-16:00 til lidt godt til ganen, et glas og en skål for Holbæk Erhvervsforums fremtid og historie.

Se den fulde indbydelse her:

Receptionsinvitation dec. 2022

Det siger vores medlemmer

Meget tilfredse!

Vi fik nogle gode bud på lokale rådgivere fra Erhvervsforum, da vi havde brug for sparring i en bygge-/godkendelsessag. Vi valgte en af rådgiverne og han ved lige, hvordan vi skal gribe det an.  Så vi er meget tilfredse med henvisningerne
Bettina Bresnov
Bromølle Kro

Udbudsservice

”Jeg har længe været koblet på Erhvervsforums udbudsservice – blot for at følge lidt med i rådgivermarkedet – men pludselig sendte Niels mig et udbud, der var spot on på mine ydelser"
Kenneth Ziersen
Energi Made Right ApS

Godt samarbejde!

”I gør det rigtig godt, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.”
Lene Kildegaard
Partner, godkendt revisor Revisorgården

Gode initiativer og altid positive

"Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune) Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket."
John Madsen
Odsherred Maleren

I skubber på!

"Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!"
Rikke Rye
Krarup & Rye

Et værdiskabende medlemskab

MerkurNord har siden vores etablering i 2015 været stolte og aktive medlemmer af Holbæk Erhvervforum. Vi har fundet netværket, rådgivningen og særligt arrangementerne meget værdifulde igennem årene, og jeg vil helt klart anbefale enhver virksomhed - uanset størrelse - et medlemskab!
Daniel Hassing
CEO & Partner, MerkurNord

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder og informationer fra Holbæk Erhvervsforum.
© 2024 Holbæk Erhvervsforum | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram