Spring til indhold

Rådgivercafé

Gratis én-til-én-rådgivning for iværksættere og etablerede virksomheder.

Holbæk Erhvervsforum inviterer – i samarbejde med en lang række af vores lokale rådgivermedlemmer – dig og din virksomhed til den månedlige Rådgivercafé. Her kan du som altid få fortrolig og gratis én-til-én rådgivning af advokat, bankrådgiver, revisor eller marketingsekspert.

Find den næste Rådgivercafé på vores arrangementsoversigt.

Advokaten:
Typiske spørgsmål til advokaten handler om virksomhedsform, hæftelse, aftaler og måske arvereglers betydning for ejerskifte eller fortsat drift.

Bankrådgiveren:
Bankrådgiveren svarer på spørgsmål omkring finansiering af virksomheden – herunder krav til egenkapital og muligheder for banklån, realkreditlån, factoring eller finansiering via Vækstfonden.

Revisoren:
Revisoren møder du med spørgsmål omkring administration, budgettet (anlæg, drift og likviditet), virksomhedsform, momsafregning og skat.

Marketingeksperten:
Stil de hurtige spørgsmål til marketingeksperten, når det gælder din virksomheds visuelle profil, synliggørelse af din virksomhed, online markedsføring (hjemmeside, Facebook og Google etc.) og offline markedsføring som fx tryksager, skiltning og annoncer.

... kræver dine spørgsmål mere omfattende svar, så guider rådgiveren dig smidigt videre i processen.

 Feedback

Sidst opdateret

10.09.2019

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Glade for Rådgivercafeen

”Vi deltog i Rådgivercafeen, fordi vi som samarbejdende ”en-mands-konsulentvirksomheder” havde behov for at komme af med en bekymring omkring konkurrencelovgivningen.

Vi mødte advokaten og fik god vejledning i forholdene, så vi kunne gå hjem med ro i maven og kan kaste os over opgaverne”

Per Andersen                            Paul Harrison

Seaair                                      PHAC

"Jeg har fået kompetent og nærværende rådgivning hele vejen rundt.

Og jeg har fået svar på mine spørgsmål, så jeg er yderst tilfreds med mine besøg på Rådgivercafeen"

 

Thomas W. Næsby

Holbæk Tømrer Service ApS

”Rådgivercaféerne er et fedt koncept. Jeg har brugt rådgivercaféerne et par gange, og det er en super hjælp for virksomheder. En lille virksomhed som Bakano Design kan, ved  at bruge Rådgivercaféerne, få et hurtigt svar på de spørgsmål, der er opstået og presser sig på. Så kan vi hurtigt komme videre med at udvikle vores virksomhed.”

Astrid Ågot, Bakano Design