Spring til indhold

Ny virksomhed i Holbæk

Holbæk forkæler sit erhvervsliv. Vi tilbyder smukt beliggende, billige byggegrunde og hurtig sagsbehandling. Vores Task Force byder velkommen og hjælper nye virksomheder på vej – og et tæt samarbejde mellem kommune, erhvervsforum og erhvervsliv skaber netværk og venner, ligesom et samarbejde med Greater Copenhagen bringer vores muligheder ud over landegrænsen.

Vi arbejder sammen med Copenhagen Capacity om at tiltrække og fastholde udenlandske virksomheder og investeringer i Holbæk Kommune.

Copenhagen Capacity markedsfører Greater Copenhagen i udlandet og bistår os med vores erhvervsservices til udenlandske virksomheder. Copenhagen Capacity hjælper blandt andet udenlandske virksomheder med at:

 • Finde relevante investeringsprojekter og forretningsmuligheder i Greater Copenhagens kommuner.
 • Etablere virksomhed i Greater Copenhagen, bl.a. rådgivning om fx markedsforhold og selskabsstruktur og hjælp til at finde egnede kontor- eller fabriksfaciliteter.
 • Tiltrække højtuddannede specialister fra udlandet til virksomheder, der ikke kan finde kvalificeret arbejdskraft i Danmark.
 • Skabe netværk og partnerskaber med lokale myndigheder, virksomheder og investorer.
 • Udvide eksisterende forretningsaktiviteter i Greater Copenhagens kommuner.

Læs mere om Copenhagen Capacity hercopcap.com

 

Erhvervsvirksomhederne er velkomne i Holbæk

Siden 2010 har der fra kommunalt hold været fokus på vækst og en vedholdende satsning på dialog og samarbejde med virksomhederne i Holbæk. Det har ført til forbedrede lokale rammevilkår både for etablerede virksomheder og for iværksættere, hvilket disse ti tiltag alle er konkrete eksempler på:

 • Etablering af regionens største vækstfabrik
 • Afskaffelse af dækningsafgiften som led i partnerskabsaftalen mellem Holbæk Kommune, Holbæk Erhvervsforum, DI og LO/3F
 • Etablering af 'Én indgang til kommunen for erhvervslivet'
 • Nedbringelse af sagsbehandlingstiden til blot seks dage (pr. ultimo 2014)
 • Afskaffelse af byggesagsgebyrer
 • Hurtigere lokalplanlægning
 • Partnerskabsaftale med Dansk Byggeri og Dansk Erhverv om øget fokus på uddannelsesmulighederne
 • Oprettelse af rekrutteringsservice i Arbejdsmarkedscentret
 • Informationsmøder om mulighederne i de kommunale udbud for det lokale erhvervsliv
 • Reorganisering af turismeindsatsen og fokus på vækst via events

Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for at flytte til Holbæk, står vi på spring for at hjælpe dig videre. Erhvervsvenligheden hos os er nemlig højt på dagsordenen.

Se mere om vores resultater.

Taske Force
Holbæk Kommune + Holbæk Erhvervsforum = Task Force

Når du henvender dig til Holbæk Kommune eller Holbæk Erhvervsforum med dine idéer om at etablere virksomhed her, sætter vi det helt rette hold af eksperter og beslutningstagere. I fællesskab med din virksomhed lægger vi en plan for, hvordan vi sammen kan udfolde mulighederne.

Uanset om du er administrerende direktør i et større multinationalt selskab eller vordende iværksætter, så er Task Force Holbæk altid klar til at tage imod med åbenhed, know how og knofedt – så du, hurtigt og effektivt kan realisere dine erhvervsmæssige planer her i kommunen.

Vi arbejder hele tiden for at sikre de bedst mulige betingelser for erhvervslivet her i Holbæk. Vi ønsker at fremme alle gode initiativer. Og vi er åbne over for at gøre tingene anderledes, kreativt og bæredygtigt i et tæt samspil med omverdenen. Holbæk Kommune giver erhvervslivet plads til nytænkning og udvikling.

Se Holbæk Kommunes Erhvervs- og turismepolitik.

Udviklingsgruppen
Er du i tvivl om, hvilke tilladelser du skal have inden for plan-, bygge- og miljølovgivningen for at etablere, ændre eller udvide din virksomhed? Så kan du kontakte Holbæk Kommunes udviklingsgruppe i Vækst og Bæredygtighed.

Der er etableret en erhvervsgruppe i Vækst og Bæredygtighed som kan svare på dine spørgsmål inden for plan-, bygge- og miljølovgivningen. Du er velkommen til at kontakte gruppen og stille spørgsmål om placering, ændring eller udvidelse af din virksomhed.

Du kan kontakte Erhvervsgruppen på e-mail eller telefon:
erhverv@holb.dk - 72 36 25 02.

Erhvervsgruppen arbejder tværfagligt sammen for at give dig og din virksomhed en effektiv og kvalificeret sagsbehandling. Gruppen koordinerer sagerne på tværs af fagområder og hjælper dig med at undersøge muligheder og barrierer for din virksomhed.

Landbrug: Henvendelser vedrørende landbrug skal sendes til: landbrugogmiljo@holb.dkFeedback

Sidst opdateret

23.08.2018

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Kontakt

Niels Nielsen
Erhvervskonsulent
Telefon: 30 66 14 11
Mail: niels@heforum.dk

Holbæk er også et attraktivt sted at bo...