Spring til indhold

Ny virksomhed i Holbæk

Holbæk tilbyder smukt beliggende, billige byggegrunde og konstruktiv sagsbehandling. Vores Task Force byder velkommen og hjælper nye virksomheder på vej – og et tæt samarbejde mellem kommune, erhvervsforum og erhvervsliv skaber netværk og venner.

Erhvervsforum i samarbejde med Holbæk Kommune om erhvervsservice

 

Erhvervspolitikken er højt prioriteret i Holbæk Kommune

Nuværende kommunalbestyrelse har 17. juni 2020 vedtaget ny erhvervspolitik, der indenfor en række områder skal medvirke til vækst og udvikling gennem dialog og samarbejde med virksomhederne i Holbæk.

Ultimo 2020 og 1. halvår har der i en række arbejdsgrupper/partnerskaber bestående af kommunens administration, aktive erhvervsfolk og Holbæk Erhvervsforum, været arbejdet med forslag til konkrete handlinger i erhvervspolitikken,. Disse forslag er blevet politisk beslutning i sommeren 2021.

Se hele erhvervspolitikken i denne pdf.

Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for at flytte til Holbæk, står vi på spring for at hjælpe dig videre.Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye