Spring til indhold

Severinsminde Kontorlokaler

Kontorlokalerne på Severinsminde er et godt alternativ til mere traditionelle lokaler i Holbæk by eller måske endda i København.

 

Vi tilbyder fuldt moderne kontorlokaler som opfylder nutidens krav med hurtig fibernet-forbindelse, placeret i historiske og idylliske omgivelser.

Fra Severinsminde er der blot 5 kilometer ind til Holbæk by og kun 2,5 kilometer til Holbæk Megacenter – man kan altså sagtens cykle på arbejde, selvom man bor i Holbæk, hvis man har sit kontor på Severinsminde.

Severinsminde kan også ses som et alternativ til et kontor i København, og fra Severinsminde er der kun 2 kilometer til nærmeste tilkørsel på Holbæk motorvejen, hvorfra man kan være på Rådhuspladsen eller i Kastrup lufthavn på 50 minutter. Masser af mennesker pendler hver dag fra København til Holbæk by for at gå på arbejde og man har fordelen af at "Køre mod strømmen" både, når man skal på arbejde og hjem igen.

Med kontor på Severinsminde kan man tydeligt opleve årstidernes skiftende, man er tættere på naturen og man kan følge med, når vi harver, sår, tromler og høster vores marker lige udenfor vinduerne.

Kontorhuset er indrettet i 2 relativt ens etager. I stueetagen er der 6 kontorrum på hver 22-28 kvm. hver samt køkken og toilet/badeværelse. Endvidere er der en stor fælles hall, hvorfra der går en trappe op til 1. sal, som rummer yderligere 7 lokaler i samme størrelse som i stueetagen – se skitsen under "Grundplanet".

Vi har dog valgt at lave 3 lidt større kontorlokaler på ca. 50 kvm. hver; et i stueetagen og 2 på 1. sal. Disse kan dog ret let adskilles til 6 lokaler på 22-28 kvm.

Samlet har vi i dag 7 lokaler på 22-28 kvm., og 3 lokaler på ca. 50 kvm.

Foruden kontorlokaler er der mulighed for at leje lagerlokaler.

Kom og kig på både kontor og lager, så vi i fællesskab kan finde ud af om, vi kan indfri Jeres behov for lokalerne.

 Feedback

Sidst opdateret

27.02.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Severinsminde Kontorlokaler

att: Christian Ahlefeldt-Laurvig

Severinsmindevej 6
4420 Regstrup
Telefon: 72 36 60 30
Mobil: 40 51 32 26
Email: cal@holb.dk
Web: www.severinsminde-kontorlokaler.dk