Spring til indhold

Gl. Skovvej 121 - Erhvervsejendom

En ejendomsudvikler har fået for travlt med andre sager i DKK og i udlandet, så derfor kan vi nu udbyde en projektejendom med mulighed for kasse butikker, med særlig pladskrævende formål. Kommunen har givet udtryk for at man ønsker, grundet den omfartsvej at man projekterer en tankstation og vaskehal ind i det kommende butiksprojekt, så grib chancen og overtag nu til en fornuftig pris

Ejendommen fremstår over alt i original stil og trænger således til en ordentlig omgang, men rummer med sine ekstremt mange kvadratmeter muligheder. Ejendommen ligger tæt på indkøb og lige ved stationen finder du denne investeringsejendom. Grunden er på hele 14.586 m2 og er anlagt med græs og flotte store træer. Ejendommen indeholder: Hovedbygning i klassisk stil med hvidpudsede facader og rødt tegltag. Stueetagen indeholder entre med terrazzogulv, køkken alrum, 2 større stuer heraf den ene med udgang til have, bad/toilet. Disponible rum, herunder også vaskerum. 1. salen indeholder: 5 værelser samt toilet.

Udlænger (staldbygninger) der er under omdannelse til andet brug, værksted, lager eller lignende. Mejeri - store bygninger der nemt kunne danne rammen om et galleri, showroom, festlokale eller lignende. Ejendommens udearealer består af masser af flotte træer, og grønne arealer - til den store have, dyrehold, oplagsplads eller andet. Ejendommen trænger til vedligeholdelse, men kunne blive fantastisk til mange, mange formål… med de mange m2 endda på samme tid!

Pris: kr. 2.995.000Feedback

Sidst opdateret

02.10.2018

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Home Holbæk v/Michael H. Jørgensen A/S

att: Nicolaj Zander Olsen

Labæk 13
4300 Holbæk
Telefon: 40 30 59 59
Email: zander@home.dk
Web: www.home.dk/holbaek