Spring til indhold

Smedelundsgade 16 - Kontorhuset Holbæk

Flotte nyistandsatte kontorlokaler centralt i Holbæk 12 m2 - 248 m2

Attraktive og spændende kontorarbejdspladser i den historiske ejendom Konsul Holms Købmandsgård, centralt beliggende i Holbæk Centrum. Ejendommen består af den oprindelige købmandsgård, som er smukt renoveret og som med nænsom hånd, er bygget sammen med den nyere afdeling af lejemålet, så det fremstår som en meget attraktiv erhvervsejendom.

I alt 1045 meget præsentable kvadratmeter, som er opdelt i kontorarbejdspladser, som kan tilfredsstille selv den mest kræsne lejer. Kontorarbejdspladserne er fordelt på 3 etager, og ankomsten sker via nyere elevator samt to interne trappeopgange. Fordelingen af kontorarbejdspladserne er et mix af større fælleskontorer samt mindre privat kontorer, stort mødelokale, konferencerum, køkken og spiseområde.

Kontorarbejdspladserne kan opdeles efter aftale og behov  Der er p.t. 28 kontorarbejdspladser i Kontorhuset - Der kan indrettes store fælleskontorer på alle 3 plan, undervisningslokaler etc. Der er indlagt et større net af kabler til IT, der er serverrum med aircondition, såfremt man ønsker at etablere eget IT. Til kontorarbejdspladserne udbydes fri adgang til Wi-Fi i Kontorhuset.

Der er fri wi-fi, spiseområde, møde/samtale-rum, konferencerum med adgang til projektor og andet AV-udstyr.

Hver kontorarbejdsplads er indrettet med skrivebord, skrivebordsstol, mødestol, LED bordlampe, reol til mapper og printer m/kopi & scan. Der er adgang døgnet rundt til kontorarbejdspladsen, idet sikkerhedslåse er udstyret med adgang via nøglebrik. 

Ejendommen er beliggende 300 m fra banegården, der er to buslinier lige til døren m/30 min. drift, der er mulighed for leje af privat parkering, og yderligere fri parkering findes 1 minuts gang fra ejendommen.

Kontakt Pia Hjuler Jensen på mobil 61 19 10 01 for at høre nærmere og få en rundvisning i Kontorhuset.Feedback

Sidst opdateret

05.05.2021

Ansvarlig redaktør

Lena Green

LTI ApS - Kontorhuset Holbæk

 

att: Pia Hjuler Jensen

Smedelundsgade 16
4300 Holbæk
Telefon: 40 22 06 09