Spring til indhold

Ahlgade 17B

Centralt beliggende midt i byens gode handelsliv

Dette butikslejemål er et af de bedst beliggende lejemål på Ahlgade i Holbæk med en yderst markant og central beliggenhed midt i byens gode handelsliv.

 

Ejendommen "Centergaarden" er en nyere og velkendt ejendom med alle moderne faciliteter og et højt serviceniveau. God beliggenhed tæt på station og havn, og med bredt fortov til gadevarer.

 

Lejemålet er særdeles velindrettet og består af 783 m2 butik, lager med vareelevator 191 m2 og 63 m2 fællesareal/vareindlevering. Butikken har niveau-fri adgang fra gaden og fremstår vedligeholdt og med indflytningsklar gulvbelægning i hele butikken. Der kan ske vareindlevering til lager via port mod Gasværksvej, der forefindes lift og vareelevator direkte til butik. Gode og lyse personalefaciliteter.

 

Butikken har en præsentabel facade mod Ahlgade, og nærmeste naboer er Søstrene Grene, Normal og Boesen Collection. Lejemålet er velegnet til alle former for butik eller supermarked og der er nære kundeparkeringsmuligheder på den nærliggende Gasværksgrund med ca. 400 p-pladser. Der er ligeledes mulighed for at leje p-pladser til personale på ejendommens grund.

 

Kontakt medvirkende mægler for flere oplysninger og aftale om fremvisning.

 

Link til sagen på vores hjemmeside er her:

eller se lejeopstilling herFeedback

Sidst opdateret

27.07.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Nordicals Sjælland

 

att.: Søren Mosbæk

 

Allehelgensgade 8 

4000 Roskilde

Email: smk@nordicals.dk

M: +4520337733