Spring til indhold

Skattefrit gavekort til oplevelser i Holbæk Kommune

Kære arbejdsgivere - private som offentlige. Som følge af nedlukningerne i forbindelse med Covid-19 vedtog Folketinget, at arbejdsgivere i 2021 kunne øge gavebudgettet pr. medarbejder skattefrit med kr. 1.200,-, hvis gaven eller gavekortet anvendes til kultur-, turisme- og oplevelsesvirksomheder, som fx restauranter, hotelophold, caféer, museer, teatre, biografer m.m.

Holbæk Erhvervsforum kan ikke længere tilbyde købe af de skattefrie gavekort til deres medarbejdere, MEN de gavekort, der blev købt i 2021 kan stadig bruges i kultur-, turisme- og oplevelsesvirksomheder, som fx restauranter, hotelophold, caféer, museer, teatre, biografer m.m.

Hvordan kan du bruge skattefrit gavekort til oplevelser:

Reglerne gælder kun for gavekort, der kan anvendes til betaling for en eller flere af følgende specifikke ydelser:

  • Køb af mad og drikke. Det vil sige gavekort til fx restauranter og caféer.
  • Køb af overnatning. Altså gavekort til fx hoteller, kroer, feriecentre, campingpladser og sommerhusbureauer.
  • Køb af oplevelser. Det omfatter fx gavekort til forlystelsesparker, teatre, koncertsteder, musikfestivaler, biografer, museer, cirkus, zoologiske haver samt sportsarrangementer af enhver art, herunder fodbold- og håndboldkampe.
  • Køb af pakkerejser. Det omfatter fx gavekort til sommerhus- og rejsebureauer

Tilsluttede virksomheder

Her kan du se, hvor du kan indløse Holbæks Skattefrie Gavekort

Tilslut din virksomhed til skattefrit gavekort

Som følge af nedlukningerne i forbindelse med Covid-19 besluttede Folketinget i 2021 at arbejdsgivere i 2021 kunne øge gavebudgettet pr. medarbejder skattefrit med kr. 1.200,-, hvis gaven eller gavekortet anvendes til kultur-, turisme- og oplevelsesvirksomheder, som fx restauranter, hotelophold, caféer, museer, teatre, biografer m.m.


Feedback

Sidst opdateret

03.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green