Spring til indhold

Turismechef stopper i Holbæk Erhvervsforum

Holbæk Erhvervsforum er netop blevet enige med turismechef Claus Westergaard om, at deres veje skilles ved udgangen af januar 2017.
09.12.2016

Gennem fem år har Claus Westergaard haft det daglige ansvar for udvikling og markedsføring af turismen i Holbæk Kommune; nærmere bestemt fra 1. januar 2012, hvor Holbæk Erhvervsforum overtog opgaven med turismen fra den nedlagte turistforening.

- Såvel bestyrelsen som jeg sætter pris på den indsats, som Claus Westergaard har ydet i sin tid hos os. Claus har på fin vis bidraget til en professionalisering af indsatsen her i Holbæk – og skabt strategiske samarbejdsrelationer som rækker udover kommunegrænsen, fastslår erhvervsdirektør Kenny Jensby og uddyber:

- Nu skal de næste og mere operationelle skridt tages i den videre udvikling af turismeindsatsen. Og med det in mente er Holbæk Erhvervsforum blevet enige med Claus Westergaard om, at der skal en anden profiltype til. Et andet aspekt i den sammenhæng er, at repræsentantskabet og bestyrelsen for nylig har besluttet, at vores kvartalsmagasin ”viden og vækst” nedlægges ved årsskiftet 16/17. Et magasin, som Claus Westergaard – parallelt med opgaverne som turismechef – har været hovedskribent på. Fremover er der altså ikke i samme grad brug for de journalistiske kompetencer, som Claus besidder.  

Glidende overgang
Claus Westergaard bliver i sit virke frem til slutningen af januar 2017.

- Med henblik på at få givet stafetten videre på den bedst mulige måde – og få forankret Claus Westergaards hidtidige opgaver og viden på andre skuldre i organisationen – fortsætter vi samarbejdet i en rum tid endnu. Såvel erhvervsforum som Claus har en naturlig interesse i, at sikre kontinuitet og en glidende overgang til det næste kapitel om turismen i Holbæk Kommune, understreger Kenny Jensby.

Turismechefen selv er godt tilfreds med, at samarbejdet parterne imellem rundes af på konstruktiv manér.

- Jeg har været glad for min tid i Holbæk Erhvervsforum. En tid, hvor vi som organisation har medvirket til, at der for alvor er kommet ekstra skub blandt andet på udbuddet af oplevelser for turister og borgere i Holbæk. Nu vil jeg – i min sidste tid her i erhvervsforum – gøre mit til, at nye kræfter kan fortsætte indsatsen. Og så vil jeg glæde mig til selv at agere turist i Holbæk i fremtiden, ligesom jeg vil se frem til at kaste mig ud i nye udfordringer rent professionelt, fastslår Claus Westergaard.

Det er forventningen, at søgningen efter den nye profil, som afløser for den hidtidige turismechef, igangsættes med et jobopslag i starten af det nye år.

For yderligere information kontakt Holbæk Erhvervsforum ved:

Kenny Jensby, Erhvervsdirektør
Telefon: 24 45 00 73
Mail: kenny@heforum.dkFeedback

Sidst opdateret

09.12.2016

Ansvarlig redaktør

Lena Green