Spring til indhold

Holbæk Erhvervsforum lancerer ny hjemmeside

Webadressen er den samme, www.heforum.dk. Men brugervenligheden og det visuelle udtryk har fået en gevaldig ansigtsløftning på Holbæk Erhvervsforums nye hjemmeside.
21.05.2015

Her har virksomheder, iværksættere og andre interessenter nu let adgang til en masse nyttige informationer, når det kommer til Holbæk Erhvervsforums virke og dét at starte og drive en virksomhed.

- Lanceringen af vores nye hjemmeside er et led i udmøntningen af erhvervsforums strategi for 2015-2018. Her er en forbedret kommunikation til vores medlemmer og den øvrige omverden netop et væsentligt fokuspunkt, forklarer Per Bjørk som er bestyrelsesformand i Holbæk Erhvervsforum og uddyber:

- En velfungerende og tidssvarende hjemmeside, som også fungerer på tablets og smartphones, er således det første basale skridt i vores reformering af kommunikationen. Men også en mere målrettet brug af sociale medier og en højnet nyhedsformidling er blandt de fokusområder, som der skal tages fat på.

Godt samarbejde med kommunen
Den nye hjemmeside er baseret på Holbæk Kommunes digitale platform, eller CMS-system, om man vil. En samarbejdsmodel som indeholder en masse synergi.

- Ved at bruge kommunens platform, har vi fået en løsning af højeste kvalitet, og til en fornuftig pris; både i relation til etablering og drift. Derudover har vi – under implementeringsfasen – kunnet trække på Holbæk Kommunes store webekspertise, hvilket har gjort forløbet smidigt og gnidningsløst. Selvfølgelig har vi lagt en masse knofedt i, at bygge en ny side op fra bunden. Men vi har været i trygge hænder undervejs, fastslår Kenny Jensby, erhvervsdirektør i Holbæk Erhvervsforum.

www.heforum.dk er bygget op om Holbæk Erhvervsforums kerneområder og primærmålgrupper. Hovedmenuerne hedder således "Iværksætter", "Virksomhed", "Arrangementer" samt "Netværk", og der er endvidere hurtig adgang til erhvervsforums turistportal visitholbaek.dk. Klikker man sig ned i navigationsstrukturen, så folder en masse viden, værktøjer og tilbud sig ud.

For yderligere information kontakt Holbæk Erhvervsforum ved:

Per Bjørk
Bestyrelsesformand
Telefon: 25 42 43 41
Mail: pebj@danskebank.dk

Kenny Jensby
Erhvervsdirektør
Telefon: 24 45 00 73
Mail: kenny@heforum.dk

Claus Westergaard
Turismechef og kommunikationsansvarlig
Telefon: 31 31 58 54
Mail: claus@heforum.dkFeedback

Sidst opdateret

05.07.2016

Ansvarlig redaktør

Lena Green