Spring til indhold

Ny chef for Holbæk Byforum er fundet

Holbæk Byforums nye chef er fundet Et enigt ansættelsesudvalg i Holbæk Erhvervsforum/Byforum har netop indgået ansættelseskontrakt med Fabiana Hartkorn Giraldi, som tiltræder stillingen som chef for Byforum den 14. august 2017.
19.06.2017

Fabiana Hartkorn Giraldi, som bor i Rørvig sammen med sin familie, kommer fra en stilling som projektudvikler i Nykøbing Handel & Erhverv/Odsherred Teater. ”For Holbæk Byforum er kommunikation og markedsføring en vigtig kompetence at mestre, og det er ikke mindst grundet Fabiana Hartkorn Giraldis kommunikationsmæssige baggrund, at hun blev valgt som den nye chef i et stærkt ansøgerfelt på 24 kandidater”, udtaler formanden for Byforum Jan Thomassen. Fabiana Hartkorn Giraldi har bl.a. en kandidatgrad i kommunikation fra RUC og har arbejdet som kommunikationsrådgiver i nogle større danske virksomheder.

Ansættelsen af Fabiana Hartkorn Giraldi glæder formanden for Byforum Jan Thomassen, som har været en del af ansættelsesudvalget på fire personer. ”Byforum blev i 2015 etableret gennem et samarbejde med Holbæk Kommune, Handelsstandsforeningen, Holbæk Bymidte Ejendomme, Sjællandske Medier A/S og Holbæk Erhvervsforum, og vi er kommet rigtig godt i gang, og har nu afsluttet vores rekrutteringsproces, da den tidligere chef for Byforum valgte at opstarte egen virksomhed. Fabiana Hartkorn Giraldis faglige kompetencer og imødekommende personlighed er et godt match for os i Byforum, og vi ser frem til samarbejdet med vores nye chef, som sprudler af spændende idéer”. Slutter Jan Thomassen.

”Jeg glæder mig meget til at løfte den nye spændende opgave i Holbæk.” siger Fabiana Hartkorn Giraldi. ”Jeg tiltrådte sidste år en tilsvarende projekt-stilling i Nykøbing, og har hver dag nydt at arbejde med byudvikling og medvirke til at skabe sjove aktiviteter og stærke signaturoplevelser i bymidten. Nu ser jeg frem til at fortsætte og udvikle de gode takter i Holbæk” smiler Fabiana Hartkorn Giraldi.

For yderligere information kontakt:

Formand for Byforum, Jan Thomassen: telefon 40 14 43 41 – e-mail: JT@tommysko.dk

Fabiana Hartkorn Giraldi: telefon 26 83 26 79 – e-mail: giraldi@hartkorn.dk

Erhvervsdirektør, Kenny Jensby: telefon 24 45 00 73 – e-mail: Kenny@heforum.dk

 

 Feedback

Sidst opdateret

20.06.2017

Ansvarlig redaktør

Lena Green