Spring til indhold

Vigtigt: Vi har brug for dit samtykke

i forbindelse med overholdelse af EU´s nye Persondataforordning GDPR

Kære virksomhed, leder, medarbejder og andre med interesser i vores arbejde i Holbæk Erhvervsforum

Som du nok ved, trådte den nye persondataforordning (GDPR) i kraft d. 25. maj 2018.

Hvis vi fortsat skal kunne sende dig Emails med nyheder om vores arbejde, arrangementer, initiativer, tilbud om viden, medlemskab og resultater mm., er det derfor nødvendigt at du giver dit samtykke til dette i formularen herunder. Vi håber, at du vil bruge de 20 sekunder det tager – det betyder meget for os.

Vi glæder os til samarbejdet

 

Hvis vi fortsat skal kunne sende dig Emails med nyheder om vores servicetilbud er det nødvendigt at du giver dit samtykke til dette.

Emailudsendelser Holbæk Erhvervsforum (herunder Holbæk Turistforum og Holbæk Byforum) lægger stor vægt på at beskytte og respektere dit privatliv. Vi bruger udelukkende dine personlige kontaktoplysninger til at sende dig indhold, som er relevant for dig. Hvis du ønsker at give samtykke til dette, så klik venligst i boksen herunder
Du bedes i boksen herunder afkrydse for at acceptere, at vi fortsat må opbevare og behandle dine data. Du kan til enhver tid framelde dig nyheder og anden kommunikation fra os ved at skrive til heforum@heforum.dk.

Sletning af samtykke:

Du kan til enhver tid framelde dig nyheder og anden kommunikation fra os ved at skrive til heforum@heforum.dk. For mere information om framelding og vores retningslinjer for beskyttelse af dit privatliv, Kontakt Niels Nielsen, Holbæk Erhvervsforum, niels@heforum.dk, M: 30661411Feedback

Sidst opdateret

28.04.2021

Ansvarlig redaktør

Lena Green