Nytårskuren aflyses og prisoverrækkelser udskydes

Godt nytår.

Grundet den aktuelle Covid-19 situation med høje smittetal har partnerne bag nytårskuren og prisuddelingerne besluttet at aflyse nytårskuren den 14.1. 2022. Men vi aflyser ikke prisuddelingerne, som vi vil udskyde til den 30.3. 2022, hvor vi i forlængelse af vores generalforsamling vil gennemføre prisoverrækkelserne.

Vi er naturligvis meget kede af, at vi for andet år i træk må aflyse vores traditionsrige nytårskur, men vi håber på jeres forståelse for beslutningen.

SSI har i går meldt ud, at de tror på, at vi i løbet af nogle måneder vil have en mere normal samfundssituation. Derfor planlægger vi efter at kunne afholde en fysisk event, som vi kommer tilbage med nærmere oplysninger omkring – forventeligt i løbet af februar. Derfor beder vi jer sætte kryds i kalenderen den 30.3. 2022 kl. 15.00, hvor spændingen udløses.

Kontakt mig endeligt, hvis dette giver anledning til spørgsmål.

Vi vil snarest offentliggøre ovennævnte beslutning.

På vegne af:

Holbæk Rotary Klub – JCI Holbæk – Sjællandske Medier – Holbæk Erhvervsforum.

Det siger vores medlemmer

Meget tilfredse!

Vi fik nogle gode bud på lokale rådgivere fra Erhvervsforum, da vi havde brug for sparring i en bygge-/godkendelsessag. Vi valgte en af rådgiverne og han ved lige, hvordan vi skal gribe det an.  Så vi er meget tilfredse med henvisningerne
Bettina Bresnov
Bromølle Kro

Udbudsservice

”Jeg har længe været koblet på Erhvervsforums udbudsservice – blot for at følge lidt med i rådgivermarkedet – men pludselig sendte Niels mig et udbud, der var spot on på mine ydelser"
Kenneth Ziersen
Energi Made Right ApS

Godt samarbejde!

”I gør det rigtig godt, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.”
Lene Kildegaard
Partner, godkendt revisor Revisorgården

Gode initiativer og altid positive

"Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune) Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket."
John Madsen
Odsherred Maleren

I skubber på!

"Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!"
Rikke Rye
Krarup & Rye

Et værdiskabende medlemskab

MerkurNord har siden vores etablering i 2015 været stolte og aktive medlemmer af Holbæk Erhvervforum. Vi har fundet netværket, rådgivningen og særligt arrangementerne meget værdifulde igennem årene, og jeg vil helt klart anbefale enhver virksomhed - uanset størrelse - et medlemskab!
Daniel Hassing
CEO & Partner, MerkurNord

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder og informationer fra Holbæk Erhvervsforum.
© 2024 Holbæk Erhvervsforum | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram