Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Kullegaard A/S

Kanalstræde 10
4300 Holbæk

Telefon: 59 43 17 41
Telefax: 59 44 50 41

Hjemmeside: www.kullegaard.dk

Kullegaard Arkitekter skaber mere end blot bygninger. Vi skaber rum, der er designet og opført til mennesker. I vores bygninger forenes det praktiske og funktionelle med det æstetiske og harmoniske på en måde, der tager udgangspunkt i kundens individuelle ønsker og behov, men samtidig lader bygningerne indgå i et tidløst, værdibringende samspil med omgivelserne.Vores rum er rammer om det gode liv, hvor vi ikke blot tager vare på hinanden, men hvor materialer og form også er udtryk for et engagement i bæredygtig byggestil og effektiv udnyttelse af ressourcer.Kullegaard Arkitekter tænker innovativt og kreativt. Vi er en dynamisk, velkonsolideret, ekspanderende virksomhed.Kullegaard Arkitekter beskæftiger 44 medarbejdere, arkitekter, bygningskonstruktører, grafiker mv. som alle arbejder engageret på at yde en kompetent og målrettet indsats for vores kunder. Vi beskæftiger os meget alsidigt med stort set alle typer byggerier.Kontakt os, når du søger efter arkitekt, boligbyggeri, byggeledelse, bygherrerådgivning, design, erhvervsbyggeri, projektering, renovering, sportsanlæg, totalrådgivning.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim