Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Nykredit Holbæk

Kalundborgvej 4
4300 Holbæk

Telefon: 70109000
Telefax: 59459559

Hjemmeside: www.nykredit.dk

Nykredit er en af Danmarks førende finanskoncerner med bank og realkredit som de to bærende elementer. Derudover har Nykredit aktiviteter inden for forsikring, leasing, pension og ejendomsmæglervirksomhed. Nykredit koncernen er den største kreditgiver i Danmark og en af de største private obligationsudstedere i Europa.Som erhvervskunde i Nykredit får du en bank med indgående kendskab til erhvervsdrivende og dermed også en forretningsmæssig forståelse for de udfordringer, du og virksomheden møder. Uanset, hvilke behov din virksomhed har, kan Nykredit hjælpe dig videre.Vi kan blandt andet tilbyde:En stærk netbank til erhvervCash Management - få hjælp til den daglige håndtering af bogholderiet og få et unikt grafisk overblik over din virksomheds likviditet med Cash Pool. Ekspertise, der sikrer din samhandel med udlandet samt Kompetent investeringsrådgivningKontakt Nykredit for Bank, Finansiering, Kreditformidling, Realkredit, Investering, ForsikringFeedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren