Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Fonden ConCura

Tveje-Merløse 10
4300 Holbæk

Telefon: 59 43 47 00
Telefax: 59 43 47 67

Hjemmeside: www.concura.dk

ConCura er en nonprofit fond, der gennem høj faglighed i et dynamisk tværfagligt miljø stiller ressourcer og viden til rådighed som et supplement til kommuner, statsforvaltninger m.fl.ConCura har sit professionelle fundament forankret i mere end 100 års erfaring indenfor børne- og ungeområdet, og udvikler sig til stadighed og har veluddannede medarbejdere med generel viden på børne- og ungeområdet samt med efteruddannelse/kurser, der dokumenterer de ydelser, der tilbydes.ConCura er delt op i flere afdelinger: Skolen i Tveje Merløse – et dagbehandlingstilbud for elever med sociale og psykiske vanskeligheder.Huset i Tveje Merløse - et aflastningstilbud for børn og unge med ADHD og lignende problematikker.STU - et særligt tilrettelagt uddannelsesforløb for unge mellem 16 og 25 år, som bliver skræddersyet til den enkelte unge.Klubtilbud – et eftermiddagstilbud for elever med sociale og psykiske vanskeligheder.Socialkonsulenter - udfører opgaver eller delopgaver på konsulentbasis efter servicelovens bestemmelser af forebyggende, afdækkende og rådgivende karakter.Bakkehuset – botræning for unge.Specialinstitution Tølløse, Skole og Hybler.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim