Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Nordic Steel Force ApS

Stengårdsvej 9
4340 Tølløse

Telefon: 59173686
Telefax: 59173686


Ingeniørfirmaet Nordic Steel Force ApS leverer løsninger til den danske industri og håndværkerbranche. Vi udfører alle tænkelige opgaver lige fra totalentrepriser til mindre delopgaver med primær fokus på følgende fagområder: Smede- og maskinarbejde, VVS, stålmontager, industriservice samt diverse forefaldende arbejde. Vi har bl.a. løst en række opgaver i forbindelse med opbygninger på skibsdæk og i andre maritime miljøer mm. Grundlaget for Nordic Steel Force er 15 års praktisk og teoretisk brancheerfaring samt et stort netværk af samarbejdspartnere i alle grene af dansk og international industri.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren