Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Stanley Photography

Arnakkegårds Alle 48
4390 Vipperød

Telefon: 40 50 88 38

Hjemmeside: www.stanfoto.dk

Foto og video til erhverv og private. Min primære kompetence, er at jeg er god til at møde andre mennesker. Du vil opdage, at jeg er god til få dig og dem jeg skal fotografere, til at slappe af og føle sig godt tilpas foran kameraet. Jeg er et nysgerrigt menneske, og synes altid det er spændende at møde nye virksomheder og de mennesker der skaber dem. Lidt navne: Siemens, FL Smidth, Aston Martin, Peugeot, Toyota, Santander, Nybolig, Home, Uno-X, Kirkbi, Ferrosan, 7-Eleven, Simcorp, Plus-Plus med (plads til) flere. Lidt tal: Receptioner 60+ / Bryllupper 70+ / Konfirmationer 30+ / Erhvervsportrætter 1.000+ / Produkter 1.000+ Fotografi har altid været min passion. Som dreng arbejdede jeg i det lokale supermarked, for at spare sammen til et kamera, et Olympus OM10. Der er sket meget siden. Kameraerne er blevet digitale og fotografi er i dag mit fuldtidsjob, men heldigvis er passionen intakt. Erhverv: www.stanfoto.dk Bryllup: www.stan-photo.comFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim