Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

B2B Auctions ApS

Bødkervej 5
4450 Jyderup

Telefon: 70 25 14 16

Hjemmeside: www.b2bauctions.dk

B2Bauctions.dk – en del af Skandinavisk Service Partner gruppen Vi har udviklet og driver et fuldstændigt on-line B2B auktionssystem, hvilket sikrer mange bydere og afsætning både nationalt og internationalt. I Skandinavisk Service Partner gruppen er vi specialiseret i afsætning Af maskiner, overskudsmateriel og køretøjer og vores konsulenter rundt i landet sikrer en faglig og seriøs beskrivelse, vurdering og gennemfotografering som sikrer et retvisende billede til auktionen. Vi kan ligeledes klare håndtering og opbevaring af overskydende materiel og køretøjer for virksomheder, kommuner, statslige institutioner m.v. Vi sælger alle objekter på egen online internet-auktion. Skandinavisk Service Partner er godkendt efter ISO 9001:2015 (International Standardization Organization) hvor Dansk Institut for Certificering (DIC) har auditeret og efterfølgende certificeret os. Vi er sikkerhedsgodkendt ligesom vi er tilknyttet UN Global Compact. Velkommen til vores ”Auktionshus”, www.B2Bauctions.dk Kontakt os gerne for en drøftelse og et uforpligtende besøg. Vi ser frem til at håndtere overskuds materiel - brugt og ubrugt, for netop din virksomhed.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim