Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Lars U Entertainment

Rugvænget 12
4300 Holbæk

Telefon: 30864155

Hjemmeside: www.larsu.dk

Virksomheden tilbyder underholdning på flere planer. Magi: Tryllekunstner gennem 30 år. Underholdning til voksne hvor vi tager komisk afsæt i jeres virkelighed. Når det er for børn sørger jeg altid for at de voksne også er godt underholdt. www.larsu.dk Impro comedy: En underholdningsform der tager udgangspunkt i jeres hverdag, og sætter den på spidsen. Komikken starter nemlig med et bud fra jer, som omsættes til en sketch, en sang eller en gætteleg. Du kender måske formen fra ”Hatten Rundt” fra TV, eller det mere nutidige ”Rundt på Gulvet”. Lars U er en del af en af Danmarks allerbedste impro comedy grupper Kosmonauterne. Se mere på www.kosmonauterne.dk Workshops om kommunikation og samarbejde: Med udgangspunkt i impro comedy tilbyder jeg også workshops eller længere kursusforløb i at samarbejde og kommunikere på en mere frugtbar måde. Arbejd med redskaberne samtidig med at I får grinet en masse. Ring på 60130414 med dit ønske til underholdning. Jeg er altid frisk på en udfordring.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren