Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

OK Rengøring A/S

Springstrup 15
4300 Holbæk

Telefon: 30 52 06 39

Hjemmeside: www.okrengoering.dk

OK Rengøring A/S tilbyder professionel erhvervsrengøring, ejendomsservice, renholdservice, vinduespolering samt omsorg & pleje. Rengøring | OK Rengøring leverer professionel rengøring til virksomheder. Alt indenfor daglig rengøring til hovedrengøring. Ejendomsservice | OK Rengøring tilbyder ejendomsservice på alle slags ejendomme. Vores ejendomsservice ydelser kan sammensættes individuelt. Renholdservice | OK Rengøring tilbyder renholdservice (indsamling og bortskaffelse af affald) til både privat og erhverv. Vinduespolering | OK Rengøring er leveringsdygtige i vinduespolering i topklasse og er i dag den foretrukne partner for mange virksomheder. Omsorg & Pleje | OK Rengøring kan hjælpe dig og din familie med personlig pleje, praktiske opgaver, hovedrengøring eller andre services. Se mere på vores hjemmeside eller ring allerede i dag for et uforbindende møde eller tilbud.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim