Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Beierholm Holbæk

Havnegade 2
4300 Holbæk

Telefon: 59 43 81 00

Hjemmeside: www.beierholm.dk

Dine lokale Beierholmkontaktpersoner:Thomas Skinbjerg, TSB@beierholm.dk, Mob. 46 30 69 08 - Kristian K. Jensen, KKJ@beierholm.dk, Mob. 29 86 20 94. Beierholm, vi er branchens bedste rådgiver for danske virksomheder. Ring eller skriv til os, så vi kan drøfte dine muligheder, og husk at du hos os kan få 1 times gratis rådgivning til vurdering af dit setup. Beierholm er det oplagte valg for små og mellemstore virksomheder, private og erhvervsdrivende, der leder efter en kompetent og professionel revisions- og rådgivningspartner. Vi tilbyder vores kompetencer inden for alt fra revision og regnskab til rådgivning om strategiudvikling og skatteforhold, budgetlægning og budgetkontrol samt erhvervs- og bogføringsservice. Alle vores medarbejdere har et stort bagland af specialister inden for skat, moms, it-tilretning, support og ledelsesstøtte, og vi kan derfor altid tilbyde dig kompetent og personlig rådgivning. Skal du have nyt økonomisystem og synes du også, at administration og papirarbejde er en tidsrøver i din virksomhed, så har vi løsningen der både sparer tid og besvær i det daglige, giver overblik over din økonomi og samtidig adgang til løbende sparring og rådgivning. Løsningen kalder vi Beierholm Fokus. Beierholm Fokus er en online service med mange funktionaliteter og værktøjer bl.a. smart bilagshåndtering, godkend bilag og betalinger, online arkiv til virksomhedens dokumenter, løbende økonomiske hovedtal over virksomhedens drift.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren