Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Carl Weinreich A/S

Lærkevej 56
4300 Holbæk

Telefon: 21666533
Telefax: 59432833


Carl Weinreich A/S beskæftiger sig hovedsageligt med lagerfinansiering af brugte biler hos ny- og brugtvognsforhandlere på Sjælland og Lolland Falster. Carl Weinreich A/S hjælper også med finansieringen ved opstart af nye virksomheder inden for autobranchen. Er der nystartede samt etablerede autoforretninger, der ønsker råd og vejledning samt sparring, tilbydes dette også.Carl Weinreich A/S er herudover også partner i et rallyteam, som bl.a. vandt bronze ved DM i sin klasse i 2019. Carl Weinreich Ejendomme ApS udlejer erhvervsejendomme.Begge ovennævnte selskaber ejes af Carl Weinreich Holding ApS, der hovedsageligt beskæftiger sig med investeringer i værdipapirer og bl.a. er en af de største investorer i Holbæk Sportel A/S. Henrik Såby Andersen er eneejer af samtlige 3 selskaber. Kontakt os for at høre yderligere på ha@weinreich.dk og m: 21666533Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren