Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Brøndboringsfirmaet Brøker A/S

Spånnebæk 7
4300 Holbæk

Telefon: 29 60 05 32

Hjemmeside: www.broeker.dk

Vi udfører boringer for enkeltforbrugere, private vandværker, store kommunale vandværke, institutioner og virksomheder.Vores daglige arbejde foregår på Sjælland og øerne. Hermed er vort speciale borearbejde i den vekslende og vanskelige del af den danske geologi. Vores boringer foregår efter alle kendte boremetoder.Kontakt os for alle opgaver indenfor Brøndboring, Flow, Miljø, Prøveoptager, Pumper, Service, Vandforsyningsanlæg, Jordvarme/køleanlæg, Lodrette boringer

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren