Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Eiland electric A/S

Rebslagervej 7
4300 Holbæk

Telefon: 59 44 01 01
Telefax: 59 44 24 04


Eiland electric er Nordvestsjællands største el installatør med base i Asnæs og Holbæk med hele Sjælland som daglig arbejdsplads. Vi løser alle typer installationsopgaver i både virksomheder og offentlige institutioner samt private hjem. Vores elektrikere har ry for at være dygtige og veluddannede specialister, og de fleste har været ansat i virksomheden gennem mange år. Flere har endda holdt 25 års jubilæum. Naturligvis er alle vore afdelingsledere i Holbæk og Asnæs uddannet som el installatør. Som kunde hos Eiland electric kan man forvente en hurtig og effektiv service, både når det brænder på, og når større opgaver planmæssigt skal udføres.Vi har forståelse for, at el tekniske svigt kan skabe store problemer og økonomiske tab, og derfor samarbejder vi med vore kunder om forebyggende vedligeholdelse og eftersyn, herunder anvendelse af termografi undersøgelser.Kontakt os for EDB-installation, elektriker, el-installationer, el-tavler, industriservice, teleinstallationer, tyverialarm, EDB- og DATA-kablingFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim