Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

FAURBOHUS & BRØCHNER Tømrer- og snedkerfirma

Kalundborgvej 34
4460 Snertinge

Telefon: 20 45 66 90

Hjemmeside: www.faurbohus.dk

Vi bygger på tillid og omtanke - og med mere end 50 års erfaring indenfor byggeri, sikrer vi dig en god oplevelse fra konceptudviklingsfasen til du står med din færdige løsning. Faurbohus & Brøchner tilbyder hjælp til en bred vifte af opgaver. Vi hjælper med alle byggeopgaver, uanset om de er store eller små, fra nybyggeri og bygning af sommerhuse, til ejendomsvedligeholdelse og udskiftning af døre og vinduer samt større bygge- og renoveringsprojekter, i samarbejde med kunden. Vi er stolte af, at vi har vores egen projektafdeling med tegnestue. Herfra kan vi styre hele byggeprocessen fra start til slut. Med andre ord er vi med hele vejen fra de første tanker og overvejelser, til bygge¬riet er færdigprojekteret, godkendt ved Kommunen samt til det færdige resultat står klar til indflytning. Vi har faste samarbejdspartnere og holder kontakten med alle implicerede håndværkere så dit projekt kommer i mål til aftalt tid og pris – og vi er medlem af Dansk Byggeri og herunder Byg Garanti.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim