Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Malerfirmaet Soelberg ApS

Havnegade 7
4300 Holbæk

Telefon: 59 43 73 02
Telefax: 59 44 43 02


Vi bevarer værdierne og kvaliteten - Når de gamle bygninger skal renoveres - og naturligvis også når nye bygninger skal opføres eller sættes i stand.Malerfirmet Soelberg ApS tilbyder sig med specialer i de gamle maleteknikker bl.a. ådring, marmorering, lasering mm.Vi har gennem årene udført mange opgaver for bygherrer med ejendomme som fredede bygninger, slotte, herregårde og kirker.Kunder som Slots- og ejendomsstyrelsen, skov og naturstyrelsen , Udenrigsministeriet , udenlandske ambassader og de bedste danske renoverings- og restaureringsarkitekter er blandt vore referencerVi tilbyder naturligvis også alle gængse malerarbejder og varetager såvel små som store opgaver for private og erhverv.Klik ind på vores hjemmeside www.malerfirmaet-soelberg.dk og se udpluk af vore kunder og opgaveløsninger.Kontakt os for et uforpligtende møde om jeres maleropgave.Malermesteren med den gode kvalitet og teknik.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim