Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

K.V.T. Consulting

Skovhusvej 9
4300 Holbæk

Telefon: 61 28 02 85


Har din virksomhed brug for gode råd og hjælp til at komme videre - er du kommet til den rette! KVT Consulting tilbyder en bred vifte af ydelser, og du kan altid få et møde helt uforpligtende, så vi sammen kan finde det helt rette tilbud til din virksomhed! Vil du udvikle din virksomhed? Uanset om du er ny iværksætter eller garvet virksomhedsejer, vil du få brug for sparring og supplering af de kompetencer virksomheden råder over. Jeg tilbyder sparring og rådgivning ud fra din aktuelle situation, og med fokus på din virksomheds behov. Bør din virksomhed etablere en professionel bestyrelse? Et advisory board? Eller er det tilstrækkeligt med professionel Coaching? Jeg hjælper med afklaringen, processen og opstarten!Find vej til det offentlige! Jeg hjælper din virksomhed med at finde den rette vej til det offentlige system! Udbud! Skal du byde på en opgave i det offentlige? Så er det vigtigt at forstå det offentlige systems tænkning. Du skal forstå "sproget", det der står mellem linjerne, og ikke mindst den kontekst det indgår i. Det kan jeg hjælpe dig med, og spare dig for en masse misforståelser og bøvl.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim