Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Regnskabslone

Holbækvej 38
4340 Tølløse

Telefon: 29 45 37 30


Regnskabslone er en bogføringsvirksomhed, der arbejder på hele Sjælland. Jeg er CAB – certificeret bogholder, hvilket betyder af jeg har gennemgået en test, som kun ca. 30% bogholdere består. CAB -certificeringen betyder også en pligt til at være opdateret omkring lovgivningen – og deltagelse i et netværk med andre bogholdere. Jeg laver alle regnskabsopgaver helt op til selskabers skatteregnskab. Det vil bl.a. være: bogføring, momsregnskab, fakturering, betaling af regninger og afskrivninger. For det meste kører jeg ud til kunden, men laver også regnskaber hjemmefra. Jeg har flere regnskabsprogrammer – i alle prisklasser. Kundegruppen tæller bl.a.: Vikarbureau, tømrervirksomheder, tøj importør, skobutikker, boligforening og produktionsvirksomheder. Herudover giver jeg gratis iværksættervejledning indenfor bogholderi og regnskab.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim