Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Doart.Dk

Hjulmagervej 3
4300 Holbæk

Telefon: 21 28 39 28

Hjemmeside: www.doart.dk

Nikolaj Therkildsen leverer specielt designede malerier til virksomheder, det offentlige og privatpersoner. Dialogen er grundlaget – kunden har ofte grundideen, elementerne og DoArt hjælper med at sammensætte dem til en helhed med kundens ønskede farver, stil og udtryk.Nikolaj arbejder på alle overflader, ude og inde.Stilen varierer efter kundernes ønsker, men er som udgangspunkt figurativ og naturalistisk. Typiske opgaver for virksomheder er butiksudsmykning, kontormiljøer, facader, restauranter, showrooms og logodesign.Privatkunder ønsker ofte personlige malerier, som portrætter eller motiver med affektionsværdi. Det udføres på lærreder, eller direkte som vægmalerier i stuer, opholdsrum, soveværelser, børne- og ungdomsværelser. Nikolaj er uddannet mediegrafiker og har erfaring fra reklamebranchen. Han har over 12 års erfaring med udsmykningsopgaver og har været selvstændig kunstner siden 2010.www.facebook.com/doart.facewww.youtube.com/doartvideosFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim