Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

BevægelsesBanditten

Knevelsvej 33
4300 Holbæk

Telefon: 20 83 23 45


Bevægelsesbanditten.dk tilbyder et koncept, hvor børnehavebørn og børn på specialskolerne får et ugentligt tilbud for organiseret bevægelse, der på sigt vil give børnene den bedste forudsætning for at kunne modtage læring i skolemiljøerne og i højere grad give børnene lyst til at blive en del af byernes foreningsliv.Kontakt os og lad os tale om hvordan børnene i din institution får den bedste hverdag og start i livet - Fordi bevægelse giver øget trivsel og læring!

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren