Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Entreprenør og Aut. Kloakmester Valdemar Højland ApS

Rørte 3
4440 Mørkøv

Telefon: 23 34 38 61


Vi tilbyder entreprenørarbejde indenfor:Støbearbejde, Alle typer graveopgaver herunder udgravning af kældre. Nedrivningsarbejde, Jord og betonarbejde herunder støbning af gulve, fundamenter m.m. Belægningsarbejde, Snerydning og glatførebekæmpelse.Totalentrepriser: Alle ovenstående opgaver tilbydes i forbindelse med nybygning, ombygning, tilbygning, reparation, vedligeholdelse samt renovering. Anlægsgartneropgaver indenfor: Vedligeholdelse af grønne arealer herunder græsslåning, hækkeklipning, ukrudtsbekæmpelse m.m. Træfældning, topkapning og beskæring, Belægningsarbejde, Stubfræsning, Beplantning samt nyanlæg af haver. Vedligeholdelse af grusveje og parkeringsarealer, Snerydning og saltning. Alle ovenstående løsninger tilbydes på fast basis såvel som ad hoc. Der er mulighed for at tegne en serviceaftale, hvor vi på fast basis, efterser og vedligeholder Deres have, gårdanlæg eller udendørsareal. Denne løsning er naturligvis primært rettet mod virksomheder og boligselskaber, men er også velegnet til den travle familie eller ældre borgere.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim