Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Conexe Entreprise A/S

Skimmedevej 10
4390 Vipperød

Telefon: 88738855


ConExe er et entreprisefirma som fra start målretter sine aktiviteter mod hoved- og totalentreprise indenfor industri og erhverv – gerne med indhold af produktions-, proces- og logistikfunktioner. Fokus er således på de lidt mere komplicerede bygge- og entrepriseopgaver gerne indenfor eksempelvis pharma- og medicinalindustrien, men dog ikke begrænset hertil. Alle typer entrepriseopgaver kan i princippet blive aktuelle, men det er ikke hensigten at blande sig i eksempelvis konkurrencen indenfor boligbyggeri eller offentlige byggeopgaver. Med de 2 firmaer LBP Engineering og ConM på samme adresse - med deres kompetencer indenfor bygge- og projektstyring samt projektering - er ConExe tæt på gode samarbejdspartnere og netværk. ConExe vil således forene disse kompetencer og tilbyde kunderne en totalløsning fra idegrundlag til nøglefærdigt byggeri eller produktionsanlæg. ConExe vil fra start fokusere på at levere ydelser i god kvalitet afleveret til aftalt tid og økonomi. Kunden skal opleve et forløb hvor alle krav, ønsker og specifikationer er i centrum gennem hele processen.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren