Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Odsherred Maleren ApS

Teknikvej 10
4532 Gislinge

Telefon: 59 62 10 87


Odsherred Maleren ApS har udført kvalitetsmalerarbejde siden 1993. Kundekredsen omfatter virksomheder, boligselskaber, den offentlige sektor samt private husstande. Vi kører på hele Sjælland.Vi er en mindre virksomhed med lille administration og faste medarbejdere. Det kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser, høj og ensartet kvalitet, en god dialog med den samme person gennem hele forløbet samt stor fleksibilitet. Så skal De have malet og søger en malermester med ovenstående kvaliteter, så kontakt os for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud. Odsherred Maleren tilbyder totalløsninger inden for alt traditionelt malerarbejde – inde og ude med vægt på kvalitet. Vi udfører: Malerarbejde i forbindelse med nybyg, ombyg samt tilbyg. Reparation og vedligeholdelsesarbejde. Renovering og modernisering. Opsætning af væv, filt m.m. Tapetsering med både alm. tapet og med speciel tapet. Facaderenovering, Fuldspartling, Maling og træværk herunder døre og vinduer samt træbeskyttelse og Sprøjtearbejde.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim