Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Cowi A/S

Nørretorv 14
4100 Ringsted

Telefon: 56400000
Telefax: 45972212

Hjemmeside: www.cowi.dk

COWI er en førende rådgivningsvirksomhed, der skaber værdi for kunder, borgere og samfund gennem vores unikke 360°-løsninger. Med eksperter i verdensklasse inden for ingeniørkunst, miljø og samfundsøkonomi angriber vi udfordringerne fra mange forskellige vinkler. Målet er at skabe sammenhængende løsninger for vores kunder. Med kontorer over hele verden trækker vi på vores globale tilstedeværelse og lokalkendskab, når vi løser projekter i hele verden – store såvel som små. I 2015 havde vi cirka 13.000 projekter. Vi har mere end 85 års erfaring i rådgivningsbranchen, og COWI er førende på sit felt, fordi vores 6.400 medarbejdere hver især er det på deres. Sammen med vores kunder skaber vi en sammenhængende og bæredygtig verden. Kontakt os når det gælder: Affaldshåndtering, Arbejdsmiljø, Arbejdsmiljøkonsulenter, Boligbyggeri, EMO Energimærkning, Energimærkning, EU-udbud, Forsyningsanlæg, GIS, Hospitaler, Institutionsbyggeri, Management, Nybyggeri, Rådgivende ingeniør, Rekonstruktion af byggeprojekterFeedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren