Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Spansk-Smag

Møllervænget 33
4390 Vipperød

Telefon: 24 41 65 10

Hjemmeside: www.spansk-smag.dk

SPANSK-SMAG er et firma med fokus på spansk mad - især PAELLA og TAPAS. Konceptet er, at vi tilbereder maden hos kunderne, så det bliver en oplevelse i stedet for bare god mad. Som gæst kan man se, hvordan man laver de retter, der serveres og man er velkommen til at stille spørgsmål om Spanien og maden.Vi kommer med paellapander, gasblus og gasflasker. Stiller op enten inden- eller udenfor og laver maden. Bagefter rydder vi naturligvis op efter os.PAELLA stammer fra min hjemby i Spanien, Valencia, og dér skal paellaen være ”den perfekte paella”-hver gang!Vore kunder er alle der ønsker at holde en stor fest, f.eks. fødselsdag, konfirmation, bryllup, barnedåb,… eller en firmareception. Vi holder også madlavningskurser i tapas enten privat eller til firmaer som ”teambuilding”.Vi hjælper også med gastronomiske rejser til Spanien, hvor vi få lov af komme ind på nogle restauranter, ser maden blive lavet og spiser den. Vi besøger også vin/olivenolie producenter samt nyder varmen, tapas, øl og vin.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim