Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

EN Tømrer Aps

Hjulmagervej 3
4300 Holbæk

Telefon: 28912834

Hjemmeside: www.entoemrer.dk

EN Tømrer er din lokale tømrermester i Holbæk. Vi bestræber os på at imødekomme dine ønsker fra start til færdigt arbejde uden at gå på kompromis med pris og kvalitet. EN Tømrer tilbyder løsninger til både private- og erhvervskunder på hele Sjælland.EN Tømrer tilbyder naturligvis alle tømreropgaver (Tag, facade, døre og vinduer, køkkenrenoveringer, nye gulve og rumopdelinger). Vi er klar på alle opgaver og udfører også ejendomsservice til firmaer, boligforeninger, private udlejere, institutioner mm.Har du eller din virksomhed flere små nye eller måske halvfærdige projekter, kunne Lej EN Tømrer være en løsning. Vi kommer til aftalt tid, med de nødvendige materialer, og er klar til at bruge de næste 8 timer effektivt. Arbejdslønnen er 3300 kr. + moms/dag. Evt. Materialer tilføjes tilbuddet.Har du mod på selv at fatte hamrer og skruemaskine, men mangler viden, så står vi klar med råd og vejledning. Vi er behjælpelige med materialer og lån af værktøj. Prisen vil afhænge af projektets størrelse, og mængde af materialer.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim