Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Arbejdernes Landsbank Holbæk

Smedelundsgade 16
4300 Holbæk

Telefon: 38 48 30 73

Hjemmeside: www.al-bank.dk

Arbejdernes Landsbank åbnede i Holbæk den 12. august 2015. Banken går mod strømmen og åbner filialer, hvor andre banker lukker dem. Filialen i Holbæk er nummer 71 i rækken. Arbejdernes Landsbank er kendt for sine sunde værdier og er kåret som ”danskernes foretrukne bank” ti år i træk, baseret på over 50.000 danske bankkunders vurdering af rådgivning, service og produkter. De seneste års succes og vækst har gjort den til Danmarks 6 største bank med over 300.000 kunder. Filialen i Holbæk tilbyder personlig, nærværende rådgivning og moderne, effektive bankløsninger til både privatkunder og erhvervskunder. ”Vores kunder vælger os, fordi vi møder hver enkelt kunde i øjenhøjde og med gensidig tillid og respekt,” siger filialdirektør Bettina Villumsen. Mød os i filialen på Smedelundsgade 16, telefon 38 48 30 73, mail holbaek@al-bank.dk, www.al-bank.dk eller på www.facebook.com/arbejderneslandsbankFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim